Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 14.

<< < (13/18) > >>

Michu46:
Witam. Co do linii 14, mieszkam w miejscowości, gdzie ta linia przechodzi. Ostatnio pomyślałem o zrobieniu czegoś dla symulatora dla stworzenia tej trasy. Poniec (gdzie mieszkam) leży między Lesznem, a Ostrowem, Jeśli ktoś będzie zainteresowany w pomocy to służę układem torów w Lesznie z filmu mojego autorstwa* z nastawni głównej, oraz mogę sfilmować cały odcinek Leszno-Ostrów WLKP.
* link do filmu:
P.S. co do innych planów, to mam chęć zrobienia coś dla stworzenia trasy Poznań-Wrocław.

pozdze:
Na dzień dzisiejszy nie planuję robić dalej trasy poza Ostrów Wlkp.

Ra:

--- Cytat: Michu46 w 09 Stycznia 2010, 19:55:22 ---Jeśli ktoś będzie zainteresowany w pomocy to służę układem torów w Lesznie z filmu mojego autorstwa* z nastawni głównej, oraz mogę sfilmować cały odcinek Leszno-Ostrów WLKP.
--- Koniec cytatu ---
Spoko, przyda się. Tory w Lesznie mamy już ułożone wg Geoportalu, to co najbardziej jest potrzebne do dalszej pracy to informacja o rozmieszczeniu semaforów itd. wraz z oznaczeniami oraz filmy z kabiny.

Ps. Szlak do Wolsztyna też już jest...

Michu46:
Właśnie zaczynam ferie "na pewno" nagram całą trasę, postaram się oczywiście.

Pytanie do ludzi, którzy będą tworzyć trasę: Czy nagrać trasę w obydwie strony czy w jedną wystarczy??

surgeon:
Im więcej tym lepiej. Martw się bardziej o stabilność i jakość zapisu. Czysta szyba, mocny statyw i czytelny kilometraż co najmniej na słupach, nie przepalone niebo, żeby było widać wysięgniki. itp. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej