Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 14.
uetam:
To dobrze, bo ten plan nie uwzglednia łuków itp. Poza tym wszystko ladnie widac na geoportalu :)
breku:
Witam, w szoku jestem :) Jestem z Sieradza i co do ukaldu torow jestem zachwycony.Panowie jezeli potrzebujecie pomocy z okolic stacji Sieradz-Warta,most nad warta to moge pomoc. Jak co to na PW . Pozdrawiam !
dol:
Witam, ja również z Sieradza :) Panowie jestem pod ogromnym wrażeniem, nigdy nie przypuszczałem, że zobaczę stację Sieradza w symku, piękna sprawa. Chętnie dostarczę potrzebne zdjęcia, codziennie jeżdżę do pracy wzdłuż torów w stronę Sieradz Warta, więc jeśli jest potrzeba mogę wziąć sprzęt i pocykać kilka fotek. Dostarczając zdjęcia wspólnie z kolegą "breku" będzie możliwość dokładnego oteksturowania poszczególnych obiektów :)
pozdze:
Zdjęcia nastawni, budynku dworca, wieży ciśnień już mam. Jeszcze tylko musze się tam wybrać zrobić zdjęcia tego magazynu co jest przy rampie. Generalnie to teraz już chciałbym powiedzieć, że pomoc nie jest już potrzebna. To co zostało do zrobienia musi robić osoba która zna rozmieszczenie drzew, domów i trakcji na długosci całego odcinka który jest robiony, a więc ja ;) A i będzie to sceneria PRZYPOMINAJĄCA realną trasę. Taka pół-realna, a może nawet w 40% realna ;) To tak żeby nie było rozczarowań później.
dol:
Reaczej oczywiste jest, że trudno jest odtworzyć trasę tak, aby była w stu procentach realna. Jednak sam fakt, że powstaje taka trasa to już dużo, bo trzeba poświęcić mnóstwo czasu na to, by chociaż w 40 % przypominała tę prawdziwą. Tak więc słowa uznania dla "pozdze" za upór, wytrwałość i zaangażowanie w tworzeniu trasy.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej