Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Elektryczny Zespół Trakcyjny [ver 2.0 final]
MuNiO:
--- Cytat: "Patrykos" ---Orginalne EZT nie miałt górnego światła, miały końcówki, i nie było zgarniczy. Myślę, że dobrze zrozumiałem Twój post.
--- Koniec cytatu ---
Zle napisalem , post edytowalem. Chodzilo o obecna wersje
Patrykos:
Nie bardzo rozumiem o co Ci w tym poscie chodzi. Wytłumacz jasniej, bo z tego co troche zrozumiałem, to chodzi czy obecny model EN57 nie zmodernizowany, bez poręczy jest przystosowany do AKTUALNYCH przepisów?
MuNiO:
--- Cytat: "Patrykos" ---Nie bardzo rozumiem o co Ci w tym poscie chodzi. Wytłumacz jasniej, bo z tego co troche zrozumiałem, to chodzi czy obecny model EN57 nie zmodernizowany, bez poręczy jest przystosowany do AKTUALNYCH przepisów?
--- Koniec cytatu ---
1. powstal prototyp - koncowki nad oknami , brak zgarniaczy
2. pozniej produkowali znormalizowane kible - koncowki w lampach , zgarniacze
Pytanie - ktory model z paczki nie zmodernizowany jest tym pierwszym ?
Z poreczami czy bez ?
Teraz zrozumial ? :)
Patrykos:
--- Cytat: "MuNiO" ---
--- Cytat: "Patrykos" ---Nie bardzo rozumiem o co Ci w tym poscie chodzi. Wytłumacz jasniej, bo z tego co troche zrozumiałem, to chodzi czy obecny model EN57 nie zmodernizowany, bez poręczy jest przystosowany do AKTUALNYCH przepisów?
--- Koniec cytatu ---
1. powstal prototyp - koncowki nad oknami , brak zgarniaczy
2. pozniej produkowali znormalizowane kible - koncowki w lampach , zgarniacze
Pytanie - ktory model z paczki nie zmodernizowany jest tym pierwszym ?
Z poreczami czy bez ?
Teraz zrozumial ? :)
--- Koniec cytatu ---
1. Nie bardzo się znam na kiblach, ale chyba do jakiegoś numeru były końcówki obok okien, brak zgarniaczy, i brak górnego reflektora.
2. Tak jak w pkt. 1, nie wiem dokońca czy zgarniaczów nie montowali w późniejszych latach, bo możliwe że wszystkie poczatkowe nie miały, tak samo z końcówkami.
MKaczy:
Zapraszam do pierwszego postu, pojawiły sie małe zmiany ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej