Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Elektryczny Zespół Trakcyjny [ver 2.0 final]

<< < (8/13) > >>

mmac112:
a ja jak chce podnieść pantografy to symulator tego nie robi. a i na wskaźniku pokazuje że jest podniesiony a wcale tak nie jest. nawet wskazując że jest sieć nie chce ruszyć tylko włącza sie przetwornica i da sie otwierać drzwi, trąbić, zapalać lampy. Włączniki na pulpicie nie włączają sie tylko jak naciskam np. X to podnosi sie i opada... prosze o pomoc...

Mihau:
Jaką masz wersję symulatora? Być może jest to wina wpisów. co masz na końcu wpisane w każdym członie nobody connected?

Patrykos:
Hmm...masz stare exe, ściągnij paczke Mariusza1970...a raczej jego modyfikacje
http://mamut.mysza.eu.org/~krzysiek626/

MuNiO:
Akvin wybacz, siedze na radiowce i czesto wystepuja takie jaja. Chcialem edytowac posta, ale byles kilka sekund szybszy

MKaczy ETZ bez poreczy nie zmodernizowany to normalny model przystosowany do PKP (gorna lampa, koncowki w lampach itp) ?

Patrykos:

--- Cytat: "MuNiO" ---Akvin wybacz, siedze na radiowce i czesto wystepuja takie jaja. Chcialem edytowac posta, ale byles kilka sekund szybszy

MKaczy ETZ bez poreczy nie zmodernizowany to pierwszy model jaki opuscil bramy  Pafawag-u?
--- Koniec cytatu ---

Orginalne EZT nie miałt górnego światła, miały końcówki, i nie było zgarniczy. Myślę, że dobrze zrozumiałem Twój post.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej