Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Tekstury autorstwa EU05: EU06-07, EU06-10 oraz EU07-117
Patrykos:
Brawo! Świetna tekstura, byczek pierwsza klasa, szczególnie te inne odcienie zieleni;)
Już kilka byków w Polsce ma takie reflektory (168,244,269,265,211) jeśli coś pominąłem, proszę o poprawę .
Niedługo ja też będe współpracownikiem, niech tylko minie ten termin odrabiania zaległości po chorobie.
defiler:
Julek, jak zwykle porzadnie wykonana tekstura, za co naleza sie brawa Mikołajowi ;) Swoja droga, bardzo szybko nauczyles go obsługi Gimpa;)
Patrykos - zapomniales o 159 ktora po ostatniej rewizji w Gliwicach otrzymala takie same reflektory.
Marconi:
Bardzo dobra tekstura. Jednak przy uruchamianiu scenerii, z użyciem tej tekstury, wywala błąd braku dźwięków. Oczywiście poradziłem sobie, ale proponowałbym uzupełnić paczkę o owe brakujące dźwięki, by uniknąć serii pytań "dlaczego mi wywala..."
Krzysiek626:
W paczce znalazł się pewnie plik *.mmd który odwołuje się do tych dźwięków. Jednak błąd nie występuje na każdym exe. Tak więc są 3 rozwiązania:
1: Czekać na brakujące dźwięki.
2: Użyć innego exe.
3: Zaremować w pliku *mmd odpowiednie brakujące dźwięki.
Mikołaj spisał się na medal.
EU05:
Marconi, dzięki za uwagę. Paczkę podmieniłem - wrzuciłem mmd z dźwiękami syreny dołączonymi do 201E packa, także wszystko działa.
Patrykos - nie mów hop... ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej