Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Tekstury autorstwa EU05: EU06-07, EU06-10 oraz EU07-117

<< < (11/17) > >>

Mihau:
Białostockie byczki często widuje w Iławie na bocznicy.

kurak303E:
Z jakich mapek są wogóle te screeny?

MKaczy:

--- Cytat: kurak303E w 10 Listopada 2007, 20:02:44 ---Z jakich mapek są wogóle te screeny?
--- Koniec cytatu ---
To jest nowa wersja Krzyzowej, z przechyłami. ;-)

EU05:
Ostatnio miałem mało czasu i myśleliście pewnie, że w listopadzie nic już się nie ukaże. Nic mylnego, dziś ostatni, bo ostatni, ale dzień listopada. :)
Tym razem proponuję wam ET22-358: byka z zielonym czołem, listwami i zezem, naprawianego w ZNTK Oleśnica. Takiego połączenia w MaSzynie dotąd nie było. Kolejną nowością jest CM Żurawica - ta lokomotywa to pierwsza tekstura żurawickiej lokomotywy.
Przy okazji bardzo dziękuję za zdjęcia kolejnemu współpracownikowi - MKdudu.

Dość gadania, pewnie i tak mało kto to czyta.
Screeny:

Link do ściągnięcia:
http://members.lycos.co.uk/eu05maszyna/download/ET22-358.rar

Do zobaczenia za jakiś czas.

EU05:
Tradycja nakazuje wydawanie tekstur w piątki. Dziś co prawda czwartek, ale wypadają mikołajki, a więc termin z uwagi na ważniejszą tradycję ulega przesunięciu ;).

Owym prezentem jest ET22-168, widoczna na poniższych screenach. Ta lokomotywa jest z jednej strony pierwszą z CM Gdynia, a z drugiej pierwszą z takim typem reflektorów w MaSzynie. Spore podziękowania należą się Profecie, który przerobił model. Rzecz jasna wszystkie niezbędne pliki znajdują się w paczce.

Prośby o ten model wystąpiły już jakiś czas temu, jednak nie było zdjęć. Osobą, która takie zrobiła jest Paweł Telega - EU07-457. Namawiam więc do współpracy - współpracuje ze mną jedynie kilka osób (Paweł, Andrzej, defiler, Kawu, Krzysiek626 i MKdudu).

Dość moralizatorskiej gadki, której i tak pewnie nikt nie czyta ;) Screeny:

Link do pobrania paczki:
http://members.lycos.co.uk/eu05maszyna/download/ET22-168.rar

Mam nadzieję że prezent się wam spodoba ;) Pamiętajcie: to od Mikołaja, ja tylko przekazuję ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej