Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina ET40 prawie gotowa
KURS90:
Kabina od ET40 jest już prawie na ukończeniu, pozostały tylko do zrobienia tabliczki pod przyrządami i obróbka dźwięków. Oto screeny
PEKAPE:
Zapowiada się interesujący model,czekam na opublikowanie z dużą niecierpliwością.
EU07-457:
Kabina na pierwszy rzut oka sprawia bardzo pozytywne wrażenie. Pamiętajmy, że w tej wersji jest to kabina dla "wysokich" numerów (czyli 31-60), chodzi tutaj głównie o położenie manometrów i kranu maszynisty (do numeru 30 kran jest w położeniu jak w EP05, od 31 jak np. w EU07 czy ET22), a także odłączników uszyniaczy (tych po prawej stronie przy amperomierzach i woltomierzach), które w takiej wersji są również dla numerów 31-60 (do 30 mają tylko jeden przełącznik). Troszkę nienaturalny jest ten kremowy (?) kolor w kabinie - bardziej żółty byłby OK. Kolor samego pulpitu też nie jest zielony - swobodnie można by dać taki jak jest w ET42 (siwy). Niemniej jednak czekam z niecierpliwością na testy kabiny.
Kozi:
Ogólnie to sprawia bardzo ładne wrażenie :)
KURS90:
Poprawiłem kolorystykę kabiny, prezentuje się tak jak na zdjęciu, jest tylko problem z dźwiękami, ja mam nagrane tylko syreny i sprężarkę, przetwornica i wentylatory zostały przerobione z EP05.
Pulpit był zielony bo na niektórych zdjęciach widziałem zielone.
EU07-457. Oceń obecny wygląd kabiny, i czy mógł się podzielić zdjęciami odłączników z pierwszej serii ET40 ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej