Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa
Multimedialne Przepisy E1
eu43:
--- Cytat: "pol102" ---Dziala! Sprawdzone na IE6 i firefoxie. Fajna rzecz tylko troche popracuj nad szatą graficzną i dokończ w 100% swoje dzieło.
Popraw S3 i S4 bo opisy nie pasują ;>
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dziękuję za pozytywne komentarze :)
P.S. Hehe rzeczywiście :P Co mi do głowy strzeliło, żeby napisać pomarańczowe światło, a jest zielone i na odwrót... Już biorę się za poprawki ;)
Muszę jeszcze pomyśleć nad odinstalatorem. Prawdopodobnie będzie on plikiem *.bat albo *.cmd bo jest go najprościej zrobić.
JONIN_EZT:
No musze przyznac że programik został zrobiony bardzo dobrze. Na błędy sie nie przyglądałem wiec nic nie podpowiem jeżeli chodzi o błędy.
opcje menu i podmenu jest jak trzeba nic dodac nic odjac czyli tematyki i dodatki tak jak trzeba. Wszystko proste w użyciu przyjemne dla oczu.
To wystarczy już poczekac na ostateczną wersje programiku. Koledze @eu43 życzymy powodzenia w dokańczaniu i eleminowanie błedów.
pozdrawiam
Mariusz1970:
Z ciekawości chciałem ten programik zobaczyć, ale serwer na który wrzuciłeś to wyjątkowe duże G.
Czekam te ileś tam sekund, odliczy do 0 i
--- Kod: ---
Proszę poczekać aż odliczanie zostanie zakończone, wtedy kliknij odsyłacz..
--- Koniec kodu ---
a żadnego odsyłacza nie widzę. Latam jak głupi po całej stronie i nie ma go.
Konfiguracja kompa: WIN98SE, IE6.0, zdaje się SP2. Włączałem cookie i też nic nie pomogło.
Butchy_83:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Z ciekawości chciałem ten programik zobaczyć, ale serwer na który wrzuciłeś to wyjątkowe duże G.
Czekam te ileś tam sekund, odliczy do 0 i
--- Kod: ---
Proszę poczekać aż odliczanie zostanie zakończone, wtedy kliknij odsyłacz..
--- Koniec kodu ---
a żadnego odsyłacza nie widzę. Latam jak głupi po całej stronie i nie ma go.
Konfiguracja kompa: WIN98SE, IE6.0, zdaje się SP2. Włączałem cookie i też nic nie pomogło.
--- Koniec cytatu ---
Odsyłacz to po prostu link który sie pojawia po odliczeniu do 0.
Ja mam jednak nadal ten sam problem, ze jak klikne na link to pojawia mi się:
Jakby ktoś, kto ściągnął wrzucił na inny serwek-byłoby miło:)
Pozdrawiam
CT:
Działa nawet pod IE 7.
Alternatywny link
http://www.oli.eu07.pl/ME1_Demo.exe
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej