Symulator EU07 (i nie tylko) > Infrastruktura kolejowa
Multimedialne Przepisy E1
Butchy_83:
--- Cytat: "Oli_EU" ---Działa nawet pod IE 7.
Alternatywny link
http://www.oli.eu07.pl/ME1_Demo.exe
--- Koniec cytatu ---
Dzieki Oli:) widać to nie kwestia przeglądarki, bo probowałem pod wszystkim. Może moj provider zablokowal te stronke, nie mam pojecia..
Programik przejrzałem na razie pobieżnie. Schludny i przejrzysty; jak znajdę jakieś większe błędy to dam znać.
Mariusz1970:
U mnie nie ma odsyłacza w tym miejscu.
Jest niżej na stronie, ale mogę sobie tylko myszką jeździć po nim (jak klikne, to się nic nie dzieje, czyli również brak odsyłacza, co przedstawia poniższy screen).
Dzięki Oli.
eu43:
Zgadzam się że ten serwer to duże G. Chciałem do wrzucić na hyperupload, megaupload albo turboupload, ale odrzucali aplikację.
P.S. Dzięki @Oli_EU :)
EU07-457:
Przejrzałem E1 - wykonane bardzo ładnie i przejrzyście. Taka mała sugestia (nie wiem, może miałeś zamiar uwzględnić to w finalnej wersji). Przy obrazach na semaforach podajesz prędkości - przy "Sz" tego nie ma. Dla kogoś początkującego może sprawić to mały kłopot, gdyż nie będzie wiedział z jaką prędkością może obok takiego semafora przejechać.
hejnal:
--- Cytat: "EU07-457" ---Przy obrazach na semaforach podajesz prędkości - przy "Sz" tego nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Sz wyjazd na szlak na blokadę półsamoczynną prędkość do 40 km/h. Przy wyjeździe na szlak z blokadą samoczynną 20 do pierwszego semafora samoczynnego a od semafora samoczynnego wedle jego wskazań.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej