Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Weekend'owe screeny z prac nad nową TRAKCJĄ
bohunIC:
--- Cytat: "glowawojtas0" ---Tylko to podwieszenie ze starej textury alpha okropne... takie kwadratowe. Najlepiej wymodeluj to w 3D. (chodzi mi o ten element co trzyma druty i łączy się z rurą wysięgnika)
--- Koniec cytatu ---
Niema problemu! moge to wymodelowac ale tylko mocne kompy pociagna ten zestaw wysiegnikow! Ja z wysiegnikami rurowymi i slupami stalowymi niechwalac sie mam w Quarku 28fps ale placisz to wymagasz ;) Zrobie ladna texture i bedzie wygladac realistycznie pozatym chce jak najmniej poly.
RooteK:
OK może by o taka textura alpha jak jest. Tylko, żeby nie wyglądała tak kwadratowo ;) Bardziej wygładzona jak grafika w corelu...
bohunIC:
--- Cytat: "glowawojtas0" ---OK może by o taka textura alpha jak jest. Tylko, żeby nie wyglądała tak kwadratowo ;) Bardziej wygładzona jak grafika w corelu...
--- Koniec cytatu ---
Mowisz masz ---
tak chyba zostanie!
RooteK:
O wiele lepsze :) No, lepsze od poprzedniego :) Polubiłem chyba sieć trakcyjną ;D
bohunIC:
Trakcja na 120km/h Teowniki słupy betonowe i stalowe skonczylem i mam zamiar wydać paczke jeszcze w tym tygodniu. Sa zrobione tą samą metodą jak stara trakcja i ma te same nazwy wiec wszystko sie podmienia i wyswietla jak powinno być. Dodane zostały iskrowniki, odgromniki i zerowanie.
Co do odciągów to jest teraz h=1.4, kotwienie h=0.75. Sa w pełni wymodelowane aby dodać nieco klimatu na trasach!
Tak to mniej wiecej wyglada w Quarku.
A tu w Jelitkowie modernizują trakcje, słupy nowe już wstawili, wysiegniki zrobią na wiosne ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej