Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Weekend'owe screeny z prac nad nową TRAKCJĄ
bve2:
No brakowalo rowniez odgromnikow i uziemienia(zerowania), a teraz sa , moje gratulacje.
bohunIC:
--- Cytat: "admineu07" ---No brakowalo rowniez odgromnikow i uziemienia(zerowania), a teraz sa , moje gratulacje.
--- Koniec cytatu ---
Powracajac do PRIV, jest juz zrobiona cala trakcja w T3D, oraz inc wiec mozna wstawiac do woli, sa jeszcze odciagi i kotwienia, LPN i inne bajery heh. Na potrzeby mojej zachcianki czyli odcinka Kluczbork - Fosowskie który sie robi jak jest czas kilka wariantów trakcji wokól przyszlej stacji Szumirad, trasa ta jest o tyle ciekawa ze jeden z 2 torów zostal pozbawiony trakcji co dodaje klimatu, ponizej kilka screenów z polskiej rzeczywistosci XXI wieku. Screeny sa jedynie elementem pokazowym i niemaja nic wspólnego z realna trasa, chodz bardzo ja przypominaja.
bve2:
A jak sie ma sprawa z FPS- em przy nowej trakcji? Spadek ,wzrost czy bez zmian?(w porownaniu ze stara trakcja).
bohunIC:
--- Cytat: "admineu07" ---A jak sie ma sprawa z FPS- em przy nowej trakcji? Spadek ,wzrost czy bez zmian?(w porownaniu ze stara trakcja).
--- Koniec cytatu ---
Zeby byc szczerym to nie zauwazylem zmian na lepsze lub gorsze, poniewaz pracuje od pewnego czasu na laptopie, który nie ma przyspieszenia AGP ma slaba zintegrowana grafe a mimo to ze stalowymi slupami na wiekszosci scenerii które mamy dostepne FPS nie spadl mi nizej jak 15. Wystawie wkrótce do testów kilka modeli: rurowe i teowniki na slupach betonowych i stalowych do testów, bo sam niejestem w stanie okreslic wzrostu czy spadku FPS, to musi byc normalny desktop, który korzysta z separowanej karty grafiki z przyspieszeniem AGP, co do exe to uzywam z paczki Mariusza i Defilera, na nim dziala jak wspominalem plynnie.
PZDR
Opanuj się co do avatarów. Wszelkie tego typu animacje będą usuwane. Jesli się to powtórzy zostanie odebrana Ci możliwość wyświetlania avatarów.
Oli_EU
uetam:
Spadek bankowo bedzie o 1-2 fps.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej