Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Weekend'owe screeny z prac nad nową TRAKCJĄ
Krzysiek626:
@Bohun, guzik widzę na tych screenach.
Po pierwsze primo, mam gó...... monitor. Ciemno świeci.
Po drugie ale też primo, mam kiepski wzrok.
Po trzecie - to zależy już od Ciebie - kontrast między burym niebem i szarymi, burymi elementami trakcji jest żaden. To oznacza, że bardzo trudno ocenić Twoją pracę, a wręcz do tego zniechęca.
Pomimo tego że niebo jest piękne i klimatyczne, to zmień je na coś bardziej jasnego i gładkiego. Wyeksponujesz dzięki temu swoją pracę na pierwszy plan ( trakcję jakby ktoś nie wiedział ), bo przecież konia przed zakupem nie ogląda się po ciemku.
PS1: Miało być na wesoło, na temat i broń Boże obraźliwie.
PS2: Ponieważ nie ma Cię w kraju, a w opisie masz Oppeln napisz gdzie to jest?
bohunIC:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---@Bohun, guzik widzę na tych screenach.
Po pierwsze primo, mam gó...... monitor. Ciemno świeci.
Po drugie ale też primo, mam kiepski wzrok.
Po trzecie - to zależy już od Ciebie - kontrast między burym niebem i szarymi, burymi elementami trakcji jest żaden. To oznacza, że bardzo trudno ocenić Twoją pracę, a wręcz do tego zniechęca.
Pomimo tego że niebo jest piękne i klimatyczne, to zmień je na coś bardziej jasnego i gładkiego. Wyeksponujesz dzięki temu swoją pracę na pierwszy plan ( trakcję jakby ktoś nie wiedział ), bo przecież konia przed zakupem nie ogląda się po ciemku.
PS1: Miało być na wesoło, na temat i broń Boże obraźliwie.
PS2: Ponieważ nie ma Cię w kraju, a w opisie masz Oppeln napisz gdzie to jest?
--- Koniec cytatu ---
Lepiej? Oppeln to Opole po niemiecku ;) A jestem w Peterborough UK.
Krzysiek626:
Dzięki @BohunIC, co perawda to nie dokońca jak chciałem, ale zawsze coś. Dorwałem też inny monitor 19 cali i takie mam skojarzenia:
Te wysięgniki jakieś cienkie i parę osób też tak pisało. Fajne na dole słupa są cokoły. Za to końce sekcji wyglądają jak namalowane w paincie, Obciążniki są nienaturalne. Część zabezpieczająca przed upadkiem po zerwaniu obciążenia wygląda jak namalowana ołówkiem. Postrzępione są skośne i bliskie poziomu linie na screenach, to nie Twoja wina, tylko brak antyaliasingu i filtru anizotropowego. Izolatory są z kolei ( no bo skąd mają być?) za ciężkie i za masywne.
Może moje zdanie jest krzywdzące, być może jak odpalisz scenerię to jest tak jak powinno być. Zobaczymy jak będzie dalej.
Pozdrawiam
PS Łódź po niemiecku nazywała się Litzmanstadt, ale ja się nie odważę napisać tak w profilu.
bohunIC:
Troszke aktualizacji z prac po dluzszej przerwie!
JONIN_EZT:
no nieźle powiem że dobra robota. Bardzo mi się podobają wysięgniki Półskompensowanej których tutaj w symku brakowało. Jedynie co by się przydało zmienic to
obrócic o 90 stopni kratowanie na wysięgnikach bramkowych bo takich w tym kierunku na trasie nie widziałem w realu (screen przed ostatni).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej