Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Wizja powstania trasy Cnt- Cnt
uetam:
Znalezione dzis:
http://eu07.pl/~mateu/trasy.zip
JONIN_EZT:
Witam
Jak mówiłem że dam moje projekty no to daje
http://www.sendspace.com/file/x0jn5y
może sie przydadzą. Właściwie nie ma tam dużo jedynie układy torowe i road (jako perony)
pozdrawiam
Krzysiek626:
Następna porcja screenów, tym razem od @Mateu.
FPS 330 miedzy stacjami. Bajka.
EDIT: Poranek 19/04/2007, dzień po wykonaniu screenow.
W dziale trasy ukazała się nowa wersja trasy Krzyżowa. O ile jeszcze wczoraj pomyślałem o przeniesieniu wątku do działu na warsztacie;) , to dziś moim skromnym zdaniem kontynuacja pomysłu @Żuka wydaje się zagrożona i nie ma sensu. Powody przynajmniej są dwa. Oto one:
1 Brak odzewu ze strony autora tutejszego pomysłu, już od kilku dni.
2 Pomysł jest kontrowersyjny, nie uzyskał wymaganej akceptacji.
3 Ukazanie się scenerii Krzyżowa 2. Czemu? Proszę trasę pobrać, porównać pomysł.
Napracowałem się ciut ( to nie wymówka ) nad zrobieniem i pokazaniem screenów do projektu na podstawie tras udostępnionych przez @Bohuna, @Mateu. Mógłbym jeszcze zrobić screeny na podstawie przynajmniej kilku projektów, cóż w tej sytuacji szkoda mojej pracy.
Poznikały też linki, myślę że zostały wycofane przez @Bohuna. Szkoda.
W zaistniałej sytuacji powracam do stawiania reszty słupów na terenie Quarka.
Szociu:
No nawet spodobał mi się pomysł na tą trasę. Nareszcie można by było wykorzystać w pełni tabor dostępny w Maszynie. Też się zgłaszam do projektu-umiem kłaść tory, modelować obiekty, teksturować teren itp. Mogę się do czegoś przydać.
Krzysiek626:
--- Cytat: "Szociu" ---No nawet spodobał mi się pomysł na tą trasę. Nareszcie można by było wykorzystać w pełni tabor dostępny w Maszynie. Też się zgłaszam do projektu-umiem kłaść tory, modelować obiekty, teksturować teren itp. Mogę się do czegoś przydać.
--- Koniec cytatu ---
W temacie budowy tej scenerii nic się nie dzieje i dziać się nie będzie. Jeśli pomysł Tobie się podoba i posiadasz potrzebne (jak piszesz) umiejętności, to nie pozostaje nic innego jak zakasać rękawy i pomysł zrealizować. Życzę więc powodzenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej