Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Wizja powstania trasy Cnt- Cnt
Profeta:
Wizje wizjami, ale chciałbym zapytać co z już rozpoczętym projektem, mianowicie z tym:
http://eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=4456
Czy obecny projekt ma na celu zastąpienie tamtego? Czy będą prowadzone dwa równolegle?
Pozdrawiam!
bohunIC:
Krzysiek, FPS juz zszedl do 35 co jest dziwne! zobacz czy masz wlaczone przyspieszenie AGP w DirectX jak nie to zinstaluj se jakis detonator albo inne stery, tylko uwazaj przy instalacji zeby ci dysk nie padl ;) To jeszcz jakis kawalek szlaku wam podrzuce w maxie zaraz.
Tak bedzie w tej trasie! bo mam wszystko na HDD ktory jeszcze nie padl, pozatym autor watku tez ma caly stuff wiec spoko majonez, wszystko bedzie!
JONIN_EZT:
--- Cytat: "EU07-483" ---Ale trawa to jest koszmarna.
--- Koniec cytatu ---
zawsze można ją przerobic w maxie na lepszą. Cała reszta wygląda super.
Panowie może juz wystarczy tej rozmowy o realiach tras do symka bo i tak nic z tej kłótni nie wyjdzie. No dobra może i Symek ma byc realistyczny no ale jeżeli jeszcze nic z trasy nie zostało zrobione (oprócz częsci kolegi @Bohuna) wiec może lepiej nie krytykujmy tego co jeszcze nie powstało.
Jeszcze przy okazji to też mam pare małych projektów (tylko układy torowe i stacje) może też sie przydadzą. Jutro dodam i podam linki.
Krzysiek626:
@Bohun, napisałem że to pełny antyaliasing 8X i pełny filtr anizotropowy, wygładzanie krawędzi i takie tam bajery. Można to ocenić po krawędziach poziomych okna loka. Strata klatek musi być. Dziś mi się już nie chce, ale mogę powtórzyć screeny w tych samych miejscach, bez bajerów. Uprzedzając dalsze pytania, to te pół loka co go nie ma jest, w tej niezrobionej jeszcze części traski. Chyba że sprzedali już prywaciarzowi.....
hunter:
--- Cytat: "EU07-483" ---Ale trawa to jest koszmarna.
--- Koniec cytatu ---
Trawa koszmarna, bo Bohun nie umie używać UVW Map.
IMO i tak ten cały projekt nie wypali :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej