Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Moja pierwsza trasa

<< < (4/6) > >>

pol102:
Mam taki utrudnienie że staram się odtworzyć rzeczywistość, ale jak to sie mawia trzeba próbować

Marcin_ST43:
Witam. Trasa zapowiada się dobrze, tylko będziesz mieć pewnie duży problem ze stacją Leszno (dużo torów itp.). Życzę Ci powodzenia i ukończenia trasy. Nie wiem czy mógłbym pomóc, bo nie jestem jakimś mega znawcą kolejowym, ale dość często podróżuję pociągiem do Leszna. Ale jak coś to pisz. Fajnie by było pojeździć sobie na znany terenach.

Pozdrawiam.

pol102:
Obecnie czekam na uzyskanie zgody na dostęp do szczegółowych planów schematycznych torowiska w Lesznie. Dzisiaj zamierzam wymodelować teren na odcinku od Solca Nowego aż do Wilkowic (około 38km)

pol102:
Wiem że nie powinienem ale żeby nie usłyszeć obelgi "jesteś jak programista" zapodaję link do najnowszej wersji. A w niej: usunąłem pola, łąki i rzekę; wymodelowałem nasypy na razie + - na 40% trasy; poprawiłem najgorsze łuki; Jest stacja Wolsztyn(tu wielkie ukłony dla @pozdze) jeszcze dużo roboty mi zostało ale jest dobrze :]

LINK: http://www.sendspace.com/file/jqhjkc

JONIN_EZT:
No nieźle to wygląda. Miejscami do poprawy perony na trasie bo nachodzą na tory. Niektóre zwrotnice przesunąc trochę bardziej w tył bo za bardzo wygięte  tory są. Klimacik się już robi w niektórych miejscach.

Czekamy na kolejną dostawę. I powodzenia w dalszych pracach.

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej