Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Moja pierwsza trasa

<< < (3/6) > >>

pol102:
Przepraszam to moj błąd! Wszystko przez to że chyba niewłaściwie wstawiłem obiekty t3d, aczkolwiek pojęcia nie mam co źle robię. Jak przejrzycie sobie folder models to znajdziecie je tam (a ja cholerka nie wiem co spaprałem :/ )

[EDIT]
Już wiem! Skrypty nie widzą że jakiś model jes importowany z podfolderu! Zaraz poprawie link.
Miłego testowwania :P

[EDIT] Link wyżej poprawiony. Na stacji czekac te 25sekund!

pozdze:
Moge Ci zrobić wszystkie budynki z tej trasy(czas okolo 3 miesiecy) . I jesli jeszcze jakies obiekty chcesz to takze,lub jakakolwiek pomoc w terenie,eventach lub czymkowleik ,to wal do mnie .Tez w przyszlosci zamierzalem ten odcinek stworzyc.Sluze pomoca .Kontakt do mnie GG 4414674 poczta: pozdze(at)poczta.onet.pl

I taka rada:
jesli w jakis dzien nie masz ochoty to wogole nie "podchodz" do maxa.Moze jutro lub za tydzien bedzie lepiej.

Butchy_83:

--- Cytat: "pol102" ---
Miłego testowwania :P
--- Koniec cytatu ---

Jak pojechałem po tym

to mnie zrzuciło z fotela;) Ogólnie tory i łuki w niektórych miejscach do poprawy. A tak poza tym to nie ma za bardzo co testować;) Życzę wytrwałości przy tworzeniu.:)
Pozdrawiam

PS. Jak dajesz coś do testowania to może niech to będzie lepiej dzienna trasa bo ledwo mogłem tam coś dostrzec;) Chyba że specjalnie coś tam ukrywasz hehe.

pol102:
Ty taki wyjadacz zapomniales ze mozesz sam sobie ustawic pore dnia? hmm. dzisiaj zrobie kolejne 2km na gotowo

Butchy_83:

--- Cytat: "pol102" ---Ty taki wyjadacz zapomniales ze mozesz sam sobie ustawic pore dnia? hmm. dzisiaj zrobie kolejne 2km na gotowo
--- Koniec cytatu ---

Nigdy w życiu;) Ale jak uruchamiam to nie wiem co zastane, a zastałem ciemność:D Obejrzę też za dnia, żeby być obiektywnym:)

--- Cytat: "pol102" ---dzisiaj zrobie kolejne 2km na gotowo
--- Koniec cytatu ---

Będę śledził postępy prac. Kto wie, może powstanie trasa klimatem podobna do kultowego już Całkowa:> Pozdrawiam:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej