Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Stukot Kol
t0mcioo:
w nawiązaniu do rozwazan na temat stereo, mono surrund itd.
moznabyloby nagrywac w mono a sam program przystosowac do rozrozniania katu i odleglosci gdzie jest dane zrodlo dzwieku wobec nas i ustawaic odpowiednie parametry (balans, natezenie)
wzglednie jeszczem znabyloby brac pod uwage rodzaj terenu miedzy obiektami i wokol nich (np. tunel , gory , budynki) i filtrowac go jescze pod tym wzgledem.
wymagalobyto dodatkowych filtrow i opcji progmamu, wiec nie musiecie mnie bluzgac - jedyne male moje propo
pozdrawiam
mixer:
--- Cytat: "t0mcioo" ---w nawiązaniu do rozwazan na temat stereo, mono surrund itd.
moznabyloby nagrywac w mono a sam program przystosowac do rozrozniania katu i odleglosci gdzie jest dane zrodlo dzwieku wobec nas i ustawaic odpowiednie parametry
(...)
--- Koniec cytatu ---
Zgadza się.
I tak właśnie jest (będzie) rozwiązana przestrzenność dźwięku w nowym projekcie Nebula.
Pit:
Surround tez bedzie ??
t0mcioo:
taaa - odrazu pod system 7.2 ?? ;p
stereo wystarczy w zupel nosci ale jak autorzy sie pokusza na cos lepszego to czemu nie ;p
Wojtek M:
Cześć Mikser
Właśnie dopiero teraz odpaliłem siódemkę z Twoimi kółeczkami. Jest świetnie i ja bym już nic przy nich nie grzebał. Napisz czy masz możliwość nagrania jeszcze et22, bo mnie wyszło lipnie strasznie i nie ma sensu wystawiać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej