Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EXE 699kb - youBy

<< < (17/18) > >>

Poscikk:
Ja zauważyłem, że na trasie SDR19 przy misji EP05 w strzęsowcu po zmianie składu symek się wiesz :/ Troche mnie to denerwuje wiec przeszedlem na stare exe bo mi się to wieszało...

JONIN_EZT:

--- Cytat: "adsim" ---Tak się dzieje gdy wyjdziesz z loka i używasz klawiszy Ctrl+Shift+strzałki do przemieszczania się. Wtedy właśnie zmienia się układ klawiatury i nie działa klawisz Y.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---

na taki problem to najlepiej zmienic ustawienie skrótów klawiszowych. Czyli automatyczne przełączanie języka klawiatury najlepiej na (brak) zmiany języka

loko:
Witam

--- Cytat: "Poscikk" ---Ja zauważyłem, że na trasie SDR19 przy misji EP05 w strzęsowcu po zmianie składu symek się wiesz :/ Troche mnie to denerwuje wiec przeszedlem na stare exe bo mi się to wieszało...
--- Koniec cytatu ---

Ja mam tak samo,podobnie w trasie Drawinowo z misja EP05,którą mamy się podczepić do składu,który przyprowadza siódemka.

Ktoś wie może jak temu zaradzić?
Bo bardzo mi się spodobało to exe i na stare nie chciałbym wracać a tam się to nie dzieje...

Także proszę o pomoc,jeśli można to jakoś naprawić,bo ja jestem bezsilny.

Marconi:
Ten problem był już poruszany na forum. Trzeba czytać posty!
Przy podczepianiu loka do składu możesz nacisnąć klawisz Insert tylko dwa razy. Jeżeli naciśniesz więcej razy, to po powrocie do kabiny symek się zawiesi. Jeżeli jednak nacisnąłeś klawisz Insert więcej niż dwa razy i symek się nie zawiesił, to klawiszem Delete odłącz loka i ponownie podłącz, uważając aby nacisnąć tylko dwa razy.
Przeważnie działa.

janek32:
Dodam notkę, że po wyjściu z kabiny kamerę trzeba ustawić minimalnie 500 m od sprzęgu. Najlepiej jak najbliżej zderzaków.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej