Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Screeny by MC
Krzysiek626:
Nie bardzo kapuję o co chodzi, tak się składa (nie chciałem się chwalić) że dość często robię takie testy dla kilku kolegów. Nie należę do betatesterów, ale nie widzę problemu żeby coś pomóc, tym bardziej że sam niestety nie potrafię modelować i tworzyć tras.
Tomek6996:
Przepraszam za cale zamieszanie jakie zrobilem swoja wypowiedzia! Obiecuje wiecej tego nie robic. A wracajac do tematu jeden fot ode mnie:
Panie Zuk, zgadzam sie z toba ,ze kazdy moze sobie cos robic, ale jak juz sie tym chwali to niech to robi z klasa, a nie na zasadzie przechwalek. A Panskie wypowiedzi... .
iwan:
--- Cytat: "EP08_015" ---Ja nie raz nameczyłem się z doatkami. I raczej na jakiekolwiek pochwały nie ma co liczyc. Juz to przerabiałem. Nawet glupiego "dziekuje".
--- Koniec cytatu ---
Masz zle podejscie - pomysl - robisz to dla siebie, rozwijasz swoje umiejetnosci - moze Ci sie to kiedys do czegos przydac. Nie boj nic, jesli wnosisz cos do spolecznosci to na pewno ludzie to zauwazaja, nie musza o tym od razu pisac ;)
bohunIC:
--- Cytat: "iwan" ---
--- Cytat: "EP08_015" ---Ja nie raz nameczyłem się z doatkami. I raczej na jakiekolwiek pochwały nie ma co liczyc. Juz to przerabiałem. Nawet glupiego "dziekuje".
--- Koniec cytatu ---
Masz zle podejscie - pomysl - robisz to dla siebie, rozwijasz swoje umiejetnosci - moze Ci sie to kiedys do czegos przydac. Nie boj nic, jesli wnosisz cos do spolecznosci to na pewno ludzie to zauwazaja, nie musza o tym od razu pisac ;)
--- Koniec cytatu ---
Iwan: musze powiedziec że w tej wypowiedzi zawarta jest cała kwintesencja sprawy! ale chciałbym dodać iż tworzenie i udostepnianie wzbogaca i czyni SYMKA bardziej atrakcyjnego. Pomyslcie nad tym troche. To nasza chluba to nasze dziedzictwo nasze hobby... Dziekuje!
andrev1989:
No to kilka screenów ode mnie:)
A ten motyw poznajecie? Nieprzypadkowo w kadrze znalazł się budynek stacyjny;) Ciekawe czy ktoś zgadnie:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej