Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Screeny by MC

<< < (4/7) > >>

EP08_015:
Ja nie raz nameczyłem się z doatkami. I raczej na jakiekolwiek pochwały nie ma co liczyc. Juz to przerabiałem. Nawet glupiego "dziekuje".

bohunIC:
ja też sie namęczyłem (chyba) choć robiłem to z przyjemo¶ci± ale nieoczekuje od nikogo podziekowań, TAKI KRAJ. trza to na wesoło brać ;) Serio, Serio może ja też zaczne wstawiac sreeny z prywatnego stuffu tego co siedzi u mnie na HDD hmmmmm ale poco? Pochwalić sie mogełem mamie w podstawówce jak przyniosłem piatke z religi...  No cóż życze miłej debaty!

EU07-483:

--- Cytat: "EP08_015" ---Ja nie raz nameczyłem się z doatkami. I raczej na jakiekolwiek pochwały nie ma co liczyc. Juz to przerabiałem. Nawet glupiego "dziekuje".
--- Koniec cytatu ---

Regulamin forum zabrania ;-)

EP08_015:
A do tego by sie doprosic o jaki¶ test w dziale bugs to juz cala historia. Nikomu sie niechce i taka to polityka.

Dolmio89:

--- Cytuj ---A do tego by sie doprosic o jaki¶ test w dziale bugs to juz cala historia. Nikomu sie niechce i taka to polityka.
--- Koniec cytatu ---

heh a jak komu¶ się chce i ma dużo czasu na testowanie to nie ma szans na dostanie się do działu bugs, taka polityka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomo¶ci

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

IdĽ do wersji pełnej