Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Quark2007

<< < (2/24) > >>

youBy:
było omawiana w temacie niżej, w pliky SBL3Y.inc nalezy dodać event
--- Kod: ---event (p1)_s2f multiple 2 none (p1)_sem_ligh0 (p1)_sem_ligh2 (p1)_sem_info_vmax endevent
--- Koniec kodu ---
najlepiej wstawić pod (p1)_s2

Krzysiek626:

--- Cytat: "Byk-209" ---Mam prosbe... bo symek wyrzuca na ładowaniu quarka brak eventow:
"392_s2f" i "342_s2f" jakby ktos mogl cos pomoc. Z gory bede wdzieczny
--- Koniec cytatu ---

W paczce, w katalagu scenery jest SSd6zpzpb-zl.inc
Trzeba go skopiować do katalogu scenery z symkiem, Inaczej nie będzie semka wyjazdowego w Dejawach w kierunku Wlk. Kaca.

Jeszcze coś, do dolnej dwutorowej trasy Quarka w raz z elektryfikacją doczekaliśmy się sbl. SBL zawdzięczamy koledze Mati_An który zechciał poświęcić czas na zrealizowanie celu za co dziękuję mu bardzo.

RooteK:
1.  Ja mam na tej wersji quarka problemy takie że lokomotywa bawi mi się w "nurka podtorowego" i "lotnika nadsieciotrakcyjnego". W poprzedniej (oryginalnej) wersji quarka tego problemu nie miałem.
2.  Czy będą podjęte prace aby urozmaićić teren wokół pozostałych torów? bo w misji z EU07-428(coś koło tego numeru) w Skawrkach(czy to ta stacja?) w okół stacji było kilka drzewek ale dalej na szlaku i w dejawach to ubogo w roślinność, i zaś się tak pusto jedzie :)

Krzysiek626:

--- Cytat: "glowawojtas0" ---1.  Ja mam na tej wersji quarka problemy takie że lokomotywa bawi mi się w "nurka podtorowego" i "lotnika nadsieciotrakcyjnego". W poprzedniej (oryginalnej) wersji quarka tego problemu nie miałem.
2.  Czy będą podjęte prace aby urozmaićić teren wokół pozostałych torów? bo w misji z EU07-428(coś koło tego numeru) w Skawrkach(czy to ta stacja?) w okół stacji było kilka drzewek ale dalej na szlaku i w dejawach to ubogo w roślinność, i zaś się tak pusto jedzie :)
--- Koniec cytatu ---

1 To zależy od kompa i exeka.
2 Ja nic nie będę robił. Po za tym przy zadawaniu pytania nie chciało ci się zapisać numeru loka i nazwę stacji, więc mnie się już nie chce nic robić.
W tej scenerii nie ma loka o nr 428.

EP08_015:
Witam.

CHodzi mi o pociąg Nazwa składu: PE1301
Prowadzimy EU07 (EU07-485)

ze skwarek przez Wk, dejawy do koniewic.

wracajac z koniewic majac przelot w WK za tym podmytym torem o malo co bym zderzył się czolowo z su45 jadacą luzakiem. To tak ma byc?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej