Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa ET42 (112E)
MaSzynista_115:
Dzięki za pomoc.
PZDR
Rozi:
Witam. Mam pewien problem. Otóż prędkościomierz w ET42 ciągle (nawet jak stoję lub jadę) wskazuje mi 70 km/h. Co muszę zrobić, aby to poprawić?
I mam jeszcze jedno pytanie. Jaki patch muszę ściągnąć, aby mi nie wyskakiwał błąd, że nie wie, co to znaczy jak jest wpisane w scenerii "connected". I jakie patche są najnowsze, bo mam 220404 i 220604.
Pozdrawiam i dziękuję "z góry".
Patrykos:
Najlepiej ściągnąć nieoficjalną paczkę Mariusza 1970...być może jest to daltego, że jest starsza wersja syma...poszukaj gdzies na forum tematu, zdaje się w dziale "Na Warsztacie".
Krzysiek626:
--- Cytat: Rozi ---Witam. Mam pewien problem. Otóż prędkościomierz w ET42 ciągle (nawet jak stoję lub jadę) wskazuje mi 70 km/h. Co muszę zrobić, aby to poprawić?
I mam jeszcze jedno pytanie. Jaki patch muszę ściągnąć, aby mi nie wyskakiwał błąd, że nie wie, co to znaczy jak jest wpisane w scenerii "connected". I jakie patche są najnowsze, bo mam 220404 i 220604.
Pozdrawiam i dziękuję "z góry".
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem w stanie sprawdzić teraz co jest z ET42. Może po południu.
Jeśli chodzi o błąd connected to należy:
1. zmienić wpis lokomotywy w scenerii. Wpisy są przeważnie w pliku z rozszerzeniem ***.scn wyrazy "connected" zamieniamy na "nobody".
2 lepszym rozwiązaniem jest zaopatrzyć się w inne exe które obsługuje "connected" Nie trzeba zmieniać wszxystkich wpisców w ***.scn szczególnie w nowych trasach.
Najnowszą paczkę - kompletną , z w miarę nowym exe znajdziesz w moim podpisie pod moim postem.
Tu znajdziesz opis paczki:
http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=4191
Najnowsze exe też do znalezienia na forum, użyj szukajki.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Szukasz ET42?
Zajrzyj >tu<
-------------------------------------------------------------------------------------------
Rozi:
Dzięki za pomoc i poświęcony czas. Teraz już wszystko działa i w ET42 Tacho też nie sprawia problemów.
Jeszcze raz dziękuję
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej