Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lokomotywa ET42 (112E)

<< < (2/17) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: "KURS90" ---Dźwięki będą orginalne, nagrywałem nawet buczek od SHP
--- Koniec cytatu ---

Nawet nie masz pojęcia jak ja czekałem na tego loka. Potestujemy wytkniemy błędy i będzie super. Oczywiście żeby lok był jak najlepszy. Kto jest autorem pudła? Jeśli wolno spytać.

Takie porównanko rzucę bo podobny screen dałeś.

andrev1989:
A ja mam jeszcze jedno pytanko, jak rozwiązałeś/liście problem pantografów, bo jak wiemy są tylko 2, a sekcje też są dwie?

defiler:
Patyki dzialaja na podobnej zasadzie jak w ( MaSzynowej ) ET41, czyli bedac w sekcji A, chcac podniesc tylny naciskamy prawidlowo[ SHIFT + O ] ( czyli tutaj przedni [ shift+P ]= przedni, tylny [ shift+O ] = tylny ). Bedac natomiast w sekcji B, chcac podniesc tylny patyk, naciskamy [ SHIFT + P ] ( tutaj przedni [ shift+O ] = tylny a tylny [ shift+P ] = przedni ).

W skrocie: dla sekcji A - normalnie
                dla sekcji B - odwrotnie ;)

Pzdr

Kozi:
Pantografy działają normalnie. Dźwięki są oryginalne. Fizyka w miarę dobra. I co najważniejsze jedzie się lux.

--- Cytat: "Krzysiek626" ---Kto jest autorem pudła? Jeśli wolno spytać.
--- Koniec cytatu ---

Kakish

Lok jest testowany od jakiegos czasu. Także pewne błędy są już znane.
Znane błedy to:
- zadziałanie SHP mimo zbicia. Wina exe (Błąd dotyczący każdego dwuczłona i trakcji ukrotnionej)(nie zawsze to występuje np. u mnie ale u innych może sie tak zdażyć)
- po przejściu do drugiej kabiny i podpięciu składu nie zażuca się hak ani nie pojawiaja się przewody (bodajże błąd modelu lokomotywy)
- w drugiej kabinie pantografy działaja na odwrót
- nie działa amperomierz wskazujący prąd drugiego członu (exe nie pozwala na zrobienie tego)

Kurs jak o czyms zapomniałem to dopisz ;]

EU07-483:

--- Cytat: "Kozi" ---
- zadziałanie SHP mimo zbicia. Wina exe (Błąd dotyczący każdego dwuczłona i trakcji ukrotnionej)(nie zawsze to występuje np. u mnie ale u innych może sie tak zdażyć)
--- Koniec cytatu ---

U mnie też to wystepuje - tak wiec jazda po MZD z trakcja ukrotniona jest zabroniona ;-)

--- Cytat: "Kozi" ---- nie działa amperomierz wskazujący prąd drugiego członu (exe nie pozwala na zrobienie tego)
--- Koniec cytatu ---

To nie mozna zrobić małego przekretu zeby amperomierz drugiego czlonu pokazywał faktycznie prad pierwszego?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej