Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa ET42 (112E)
EU07-457:
--- Cytat: "Patrykos" ---Nawet te exe nie pomogło :/ dalej nie widzi a samemu ręcznie przepisałem to do dynamic.dat
ET42-A
ET42-A
1
ET42-B
ET42-B
1
--- Koniec cytatu ---
A mnie się coś zdaje, że masz po "1" spację (w obu przypadkach). Sprawdź to. U mnie wszystko jest OK.
Krzysiek626:
po ostatniej jedynce też powinna być wolna linijka. więcej mi nic do głowy nie przychodzi.
Nie kopiowałem wpisałem ręcznie i start widzi bez problemu razem z miniaturką. zaraz sprawdzę ile wagonów dam radę pociągnąć, na dokładkę z najnowszym poprawionym exe. Tylko klaskać.
Postawiłem ET42 i 40 węglarek z węglem. Ruszyłem, 90km/h osiągnąłem po 12 km. Ponieważ prędkość już nie wzrastała postanowiłem dać nagłe. Już było napisane że podczas hamowania wysypuje się węgiel, mnie hamowanie zajęło 480m według licznika w debug mode. Czas na odhamowanie składu, po 2 minutach lokomotywa drgnęła i pomału nabierała prędkości. To wszysto na EXE674kb z poprawkami od Youbyego.
Nie wiem czy przytoczone dane zgodne są z rzeczywistością. Mnie jednak jechało się rewelacyjnie.
Jeszcze przypomniało mi się, u mnie działają oba amperomierze, z obu sekcji.
@patrykos może podesłać Ci plik dynamic.dat, bo nie widzę już innej możliwości ?
Patrykos:
Ja piórkuje ! ... nic nie pomaga ... kurde ... co za ... to samo mam z 411D musze jakiegoś złoma przytrzeppić do loka bo inaczej nie odczyta tego w start.exe ...
MuNiO:
zobacz taki wpis do sceneri:
node -1 0 ET42-039-A dynamic PKP\Et42 ET42-039 ET42-A 0.0 headdriver 23 0 enddynamic
node -1 0 ET42-039-B dynamic PKP\Et42 ET42-039 ET42-B 0.0 connected 3 0 enddynamic
Kozi:
Wpis do sceneri nie ma nic do tego na Bank ma źle w dynamic.dat
Ja nigdy nie kopiuje zawsze wpisuje ręcznie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej