Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa ET42 (112E)
Patrykos:
Mam dziwny bład ... wpis do scenerii tak jak podał autor to samo w dynamic dat i jak biore sobie 35 węglarek na krzyzową albo na inną trase (nawet lok luzem) to start.exe nie widze poprostu ET42 dopiero przy przypisaniu do niego jakiegoś innego loka to się pojawia w start.exe. Mozna wiedzieć co jest nie tak ?
Butchy_83:
Co rozumiesz pod:
--- Cytat: "Patrykos" ---dopiero przy przypisaniu do niego jakiegoś innego loka to się pojawia w start.exe.
--- Koniec cytatu ---
Bo jeśli Ci sie lok nie pojawia w start.exe to wg mnie zly wpis w dynamic.dat. Być może skopiowałeś wpisy do dynamic.dat z posta forumowego, a tam po wklejeniu są niepotrzebne spacje na końcu każdej linijki. Sprawdź to i jeśli są to usuń te spacje. Jeśli to nie to, to nie wiem. Pozdrawiam
tokarekdawid:
Nie masz jakiejś dodatkowej spacji? Albo czasem napisanego z małej litery w dynamic?
MKaczy:
--- Cytat: "Patrykos" ---Mam dziwny bład ... wpis do scenerii tak jak podał autor to samo w dynamic dat i jak biore sobie 35 węglarek na krzyzową albo na inną trase (nawet lok luzem) to start.exe nie widze poprostu ET42 dopiero przy przypisaniu do niego jakiegoś innego loka to się pojawia w start.exe. Mozna wiedzieć co jest nie tak ?
--- Koniec cytatu ---
Zle wpisales do dynamic.dat, a tak w ogóle zapodaj tu wpisy
Patrykos:
ET42-A
ET42-A
1
ET42-B
ET42-B
1
w dynamic.dat
node -1 0 ET42-042-A dynamic PKP\ET42 et42-042.bmp ET42-A 0.0 headdriver 23 0 enddynamic
node -1 0 ET42-042-B dynamic PKP\ET42 et42-042.bmp ET42-B 0.0 connected 3 0 enddynamic
tak w scn.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej