Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Lokomotywa ET42 (112E)

<< < (5/17) > >>

EU07-483:
http://www.ep09.rail.pl/maszyna

Żuk:
Maszyna ET42 bardzo ładnie sie prowadzi. Jedynie nie wiem czy to bład czy nie ale podczas załączenia sie lampki SHP pojawia sie jakby odbicie na przedniej szybie. Jak wspomniał kolega Kozi problem ze sprzęgami. Wiecej bledow nie dostrzegłem po krotkiej jezdzie, natomiast brakuje bujania kamery, ale to juz według gustu (dla początkujących wyjaśniam że należy otworzyć plik z rozszerzeniem mmd i pozmieniac kilka parametrow lub skopiować linike np. z EU07). Powoli lokomotywownia sie zapełnia w Symku za co autorom jestem bardzo wdzięczny.

Driver24:
Witam.
Świetny model!  nie jest za szczegółowy i w zupełności wystarcza, bo tekstury robią swoje!
Ta lampka shp to raczej tak ma byc, bo odniosłem wrażenie ze odbija sie ona od szyby, tak jak w rzeczywistości.
Nie znam sie na budowie tej lokomotywy, ale czy pomiedzy 2 a 4 pozycją nastawnika prąd ma spadac?
Pozatym strasznie długo się napełnia 10 wagonów falą, już nie mówiąc o tym że sprężarka jest 2 krotnie wolniejsza od EU07.

Ale dzwięki i kabina no i wszystko bardzo mi się podoba :)

Kozi:
A myślisz, że to trwa sekunde? Trzeba chwile potrzymać.

Co do odbicia na szybie to jest celowo zrobione bo inaczej byś mógł nie widzieć lampek czuwaka i SHP.

BLAcKboY:
Nie rozumiem, jaki problem z hamulcami? U mnie hamuje że aż węgiel się z wagonów sypie.
Co do czuwaka na szybie. Rosjanie pomyśleli o wszystkim. Przecież to HUD zupełnie jak w mysliwcach :)
Jeżeli chodzi o dźwięki, to fantastycznie że nie są z EU 07, ale trochę takie przytłumione, ale może się czepiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej