Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

LDS-B1 (Bramów - Zaświecie)

<< < (5/7) > >>

Forest Gump:
jednak zwrotnice sa odsniezane zima, wiec nawet to podobne jest :P Tylko ze na podsypce powinno byc go więcej :P

ROBO89:
Też o tym myślałem @Forest;P

Mam pewną prośbę: potrzebuję semafora wjazdowego 4-rokomorowego ze światłami P,C,P,B bez pasa świetlnego, kompatybilnego z sbl bez tarcz ostrzegwczych. Szukałem w katalogu 'scenery', ale nie znalazłem takiego inc'a. Jeśli ktoś może mi w tym pomóc to będę wdzięczny.

hunter:

--- Cytat: "ROBO89" ---potrzebuję semafora wjazdowego 4-rokomorowego ze światłami P,C,P,B bez pasa świetlnego, kompatybilnego z sbl
--- Koniec cytatu ---

Niestety, nie ma takich semaforów w MaSzynie. A są wogóle takie w rzeczywistości? Myślę, że nie..

ROBO89:

--- Cytat: "Hunter" ---
--- Cytat: "ROBO89" ---potrzebuję semafora wjazdowego 4-rokomorowego ze światłami P,C,P,B bez pasa świetlnego, kompatybilnego z sbl
--- Koniec cytatu ---

Niestety, nie ma takich semaforów w MaSzynie. A są wogóle takie w rzeczywistości? Myślę, że nie..
--- Koniec cytatu ---

Też nie byłem co do tego pewny, ale chyba masz rację. Po prostu myślałem, że nie potrzeba mi semafora z  zielonym komorą zielonego światła, jeżeli ma być wjazdowym na stację czołową, a więc gdy nie można podać zielonego. Na dodatek jest ograniczenie 40 przy jeździe nie na wprost przez rozjazdy.;)

Mati_An:

--- Koniec cytatu ---

Trochę mi to namieszało, ale są takie semafory w rzeczywistości (np. wjazdowy do Bielska Białej Wschodniej do strony dworca głównego, wszyscy którzy mieszkają w tych okolicach wiedzą o co chodzi) a w MaSzynie można zobaczyć taki semek na trasie Sławków.
Tutaj masz linka:
http://hyperupload.com/download/0223d68525/sem_PCPB.rar.html
Masz tam też model głowicy jakbyś potrzebował.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej