Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
LDS-B1 (Bramów - Zaświecie)
Żuk:
NIe dam reki uciac. Sa jeszcze lokomotywownie z pomostem przesuwnym.
przyklad 3 tory po srodku pomos:
________|(tor) |
________|========(pomost)
________| |
|-(prowadnice)
ROBO89:
Ale z obrotnicami są zwykle tylko stare lokomotywownie "poparowozowe", zaadoptowane dla spalinówek, a teraz się buduje zwykle bez obrotnicy lokomotywownie. Szczególnie dla elektrowozów. Są przecież prostokątne przelotowe i czołowe, schodkowe, wachlarzowe o dużym promieniu, ...
Jakby ktoś miał model lokomotywowni prostokątnej, ewentualnie jakąś 'halę' to proszę o link.
ROBO89:
Od rozpoczęcia budowy trasy minął już jakiś miesiąc, ale niestety przez ten miesiąc bardzo mało zrobiłem z powodu pewnych trudności i braku czasu. Na szczęście postanowiłem właśnie wziąć się twardo do roboty, a tymczasem postanowiłem pokazać chociaż kilka screenów z budowy stacji Bramów Główny (żeby nie było, że nic nie robię). Proszę jednak o wyrozumiałość - nie ma trawy ani semaforów, a nawet budynków (za jakiś czas będą efekty przyspieszenia prac).
Wjazd do Bramowa Głównego:
Tu będzie lokomotywownia w Bramowie Głównym (nadal poszukuję modelu):
A tu będą perony:
(oczywiście tory w śniegu dzisiaj;)
Żabek:
Powiem szczerze - kiepsko wygląda ten "śnieg" na zwrotnicach. Za bardzo różni się od tego na innych torach :)
ROBO89:
--- Cytat: "Żabek" ---Powiem szczerze - kiepsko wygląda ten "śnieg" na zwrotnicach. Za bardzo różni się od tego na innych torach :)
--- Koniec cytatu ---
Rzeczywiście, ale trudno coś z tym poradzić. Tekstury zimowe torów nie są mojego autorstwa (chociaż ich autor zrobił kawał dobrej roboty).
Postaram się coś zaradzić...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej