Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EW58, EW60 i EW55
EP08_015:
--- Cytuj ---1 czy da rade zrobic ciemniejsze tekstury aby byly bardziej realistyczne? (moze zmienic balans bieli )
2 dlaczego doczepa jest napdna a nie czlony sterujace ?
3 dlaczego sa takie dziwne wpisy w *.chk
4 co daje ten wpis do scn : (nazwa taboru itp) connected 55 0 enddynamic
--- Koniec cytatu ---
ad1 mozesz zrobić. Jak pisałem wczesniej to tekstury oryginalne z modelu a nie fototekstura. Pisałem prosbę o to by ktoś je zrobił chociaz jesli nie teksture to dostarczył zdjęcia na nie ale zero odzewu więc nie narzekać.
ad2 poniewaz kiedy zrobilem czlony sa i sb jako sterujace a srodkowy jako doczepny to jednostka jechac nie chciała więc fizyka z en57 jest. Proszę bardzo moze ktoś kto się zna na chk to opanuje tak by działalo podobnie do oryginału?
ad3 tzn jakie wpisy? co masz na mysli?
ad4 to taki moj glupi nałóg czyli kazdy mozliwy sprzeg tj:
sroba
przewod pneumatyczny
przewod sterujacy
sterowanie wielokrotne
mostek przejsciowy
mozna spokojnie dac sprzeg 23 lub po staremu 7
Tak jak pisałem to co jest tak zostanie i nie bede przy tym juz grzebał gdyz nie mam na to wogule czasu. u mnie wersja obecna działa bez zarzutu. kabina sie ładuje i jezdzic mozna.
Helmutt:
@EP08
Zatem wszystkiego najlepszego na nowych torach życia.
Myślę, że jeszcze nie raz się tu pojawisz. I nie martw się, żonę trzeba z koleja oswajać, ja swoją "oswoiłem" i mam czas i na nią i na "symka" ;)
EP08_015:
No mam nadzieje :)
eu07_304:
Witam!
Można prosić o wystawienie EW55 i EW58 na inny serwer? Bo EW55 nie ściąga (nie można odnaleść blablabla) a w EW58 chce mi zapisać jakiś zqfa0c.htm .
Krzysiek626:
--- Cytat: "EU7_304" ---Witam!
Można prosić o wystawienie EW55 i EW58 na inny serwer? Bo EW55 nie ściąga (nie można odnaleść blablabla) a w EW58 chce mi zapisać jakiś zqfa0c.htm .
--- Koniec cytatu ---
kliknąłem w ten link.
http://members.lycos.co.uk/wlodeek/Download/
tam są dodatki EP08-015, nie mam trudności w ściągnięciu Ewuszek
a ponad to jest tam jeszcze kilka dodatków..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej