Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EW58, EW60 i EW55
Dolmio89:
Świetna robota, mam tylko 2 problemy: w paczce z EW58 jeden plik z teksturą jest uszkodzony, a w EW60 niektóre 2 przy drzwiach są "odwrotnie" czyli lustrzane odbicie 2 widać. Poza tym modele i kabina prezentują sie bardzo dobrze, wielkie dzięki EP08_015!
EP08_015:
--- Cytuj ---w EW60 niektóre 2 przy drzwiach są "odwrotnie" czyli lustrzane odbicie 2 widać
--- Koniec cytatu ---
Moze nie napisałem. Modele te sa tylko dla AI pozatym nie posiadają żadnych wnetrz. Posiadają wiele niedociagnięć. Może to poprawię a moze @Kolejarz wam to poprawi w ostatecznych wersjach modeli.
Tak samo podobno zle dzialaja swiatla przednie i koncowki. Naprawdę nie zajmowałem sie takimi detalami. Proszę te modele stosować raczej jako ozdobę na jakiś torach postojowych.
Publikuję to co zrobiłem a także to czego już raczej nie dokończę.
Pozdrowionka.
JONIN_EZT:
błąd textury ew58-005-sa
działająca jest w starej paczce
MuNiO:
a ja mam pytania :
1 czy da rade zrobic ciemniejsze tekstury aby byly bardziej realistyczne? (moze zmienic balans bieli )
2 dlaczego doczepa jest napdna a nie czlony sterujace ?
3 dlaczego sa takie dziwne wpisy w *.chk
4 co daje ten wpis do scn : (nazwa taboru itp) connected 55 0 enddynamic
Krzysiek626:
1. Otwórz teksturę w jakimś programie graficznym. Tam możesz poprawić co uważasz za złe.
2. Człony sterujące nie mają silnków.
3. *.chk to taki plik potrzebny exe do sterowania tym pojazdem. Ale nie tu jest miejsce do tłumaczenia. Zresztą nie podałeś o którą linjkę pliku Ci chodzi.
4. Wpis umożliwia widoczność pojazdu w scenerii i zawarte są w nim parametry pojazdu, liczba 55 oznacza rodzaj sprzęgu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej