Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EW58, EW60 i EW55
kruger:
Na przyklad :) choc w kiblach to kazda pozycja jest 'do ruszania', bo sterowanie jest 'sekwencyjne' od zera do bocznika. Na przetoku osiaga sie jakies 20km/h wiec mozna sobie ustawic przetoka i pojechac chwile po jakiejs bocznicy czy gdziestam i nie machac co chwila S-0 S-0...
JONIN_EZT:
tak samo w kiblu masz przetok jako pozycja (P).
Sam byłem świadkiem rozpędzania się EWy praktycznie od zera. I wiem jaką to moc ma. W 6 sekund już "popindalała" jak rozpędzony kibel w 15 sekund do tych 70km/h
Więc ten przetok to jest niezbędny.
kruger:
--- Cytat: "JONIN_EZT" ---Sam byłem świadkiem rozpędzania się EWy praktycznie od zera. I wiem jaką to moc ma. W 6 sekund już "popindalała" jak rozpędzony kibel w 15 sekund do tych 70km/h
--- Koniec cytatu ---
Bo ewa ma 2 czlony silnikowe na 1 'toczny', a sracz odwrotnie. Oczywiscie niesie to ze soba lakomstwo na prund :)
--- Cytat: "JONIN_EZT" ---Więc ten przetok to jest niezbędny.
--- Koniec cytatu ---
Ja wiem czy niezbedny ? wystaczyla by moim zdaniem sama eSka, i tak przechodzi przez zakres dla przetoku. Lepiej niech sie wypowiedza wieksi fachmani ode mnie
EP08_015:
Temat tematem, zycie zyciem a ja dalej robie swoje...
http://members.lycos.co.uk/wlodzimierz/Screny/kab/
Porcyjka nowych screnow od 06-09.
JONIN_EZT:
kabina nabiera już prawie wszystkie kształty. Nawet na niektórych lampkach widac co i jak.
Pytanie czy ilość nastaw ma jakiś duży wpływ na zmianę przyspieszenia. I czy w realu można zmieniać nastawy podczas jazdy (chodzi mi o zmiany pozycji nastawy z 1 na 2 czy na 3 i we wszystkie kombinacje).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej