Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EW58, EW60 i EW55

<< < (21/45) > >>

janek32:

--- Cytat: "ET22_RULZ" ---
--- Cytat: "janek32" ---Wstawiłem kabinę EW58 do EW60. Te kabiny są podobne, więc dopóki nie będzie przerobionej wersji na EW60 będzie można tym pojeździć.
--- Koniec cytatu ---

Pojezdzic to moze i sobie mozna ale czy sa podobne? Kolega chyba nigdy kabiny EW60 nie widzial ;) Co do wstawiania kabin to do EW60 proponuje kabine ED72.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Kabiny EW58 ani EW60 nie widziałem. Zrobię nowszą wersję z kabiną od ED72. W planie wstawienie kabiny EN57 do EW55. Czy kabina EW55 jest podobna do kabiny EN57?

EP08_015:
Tak ale wstaw chociaz obiekt plane bo wnetrze za kabina jest inne.

janek32:
Ale co to jest ten obiekt plane, i jak go wstawić. Nie mam 3DSMaxa, więc jak go wstawić? Bo w notatniku umiem edytować. Domyślam się, że to drzwi.

pol102:
plane to generalnie płaska powierzchnia, aczkolwiek można edytować poszczególne punkty tworząc powierzchnię która nie jest płaska :D

EP08_015:
Robie to wnetrze z wnetrza ew58 do ew60. Nie mam planow a tylko raz w zyciu jechalem nim wiec robie tylko z fotki. Jak bedzie cos nie tak pisac i rysowac jak ma byc. Puki co paczka z EW60 i wnetrzem laduje się juz na lycosa. Posle ja tez na sendspace. Nie pisać ze są niedociagnięcia. Goni mnie czas przed weselem a chce to wam dać by chociaz jako AI nie robiło wstydu. Moze w ciągu 2 dni coś z ew55 wymysle ale nie wnetrza tylko przedsionki z en57 dam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej