Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
wąskotorówka
EU05:
Na ŻKD nie ma. Były na GKD. W Stegnie - 3 wjazdowe po 4 komory, oraz w Nowym Dworze Gdańskim, wjazdowe i wyjazdowe. Przed świetlnymi, jeszcze na początku lat 80. były kształtowe - to dla tych, co nie wierzą, że semafory istniały na wąskim torze.
eu07_304:
Witam!
Na osobiste polecenie Urala - udostępniam wersję testową (w finalnej będzie lotnisko [!!!!!!!!!]:
http://d.turboupload.com/d/1359252/waska.zip.html
Niech wam się spodoba! Bo jak nie, to... :D
Ściąga się krótko, ale UWAGA, trzeba mieć paczkę drzew Slimsona i zwrotnice Convertera (te ręczne) w katalogu.
Składy wąskotorowe (jak ktoś ma), wstawiać na torach:
motor (...motor 7...) koło przezroczystych jezior
towarwask (...towarwask 10...) koło składu z SM03
Pozdrawiam
Krzysiek626:
Bardzo wysoki FPS, ponad 80 na początkowej stacji.
Niestety brak taboru skutecznie choć pdwyższa FPS to nie daje obrazu tej scenerii. Może jednak......
Ural:
Widzę, że brat mnie uprzedził w poście (hahi)
Mam nadzieję, że trasa się podoba i nie ma zbyt wielu błędów. Planuję jeszcze dodanie lotniska o ile starczy samolotów. Gdyby znalazł się tabor (oby) to planuję: przejażdżkę towarową z lxd2 na czele (do kotłowni, złomowiska bądź tartaku), kilka osobowych (pętla i trójkąt do zawracania składu pozwalają na użycie parowozów), może mbxd2 jako dumb...
Tyle ode mnie. Ciepłych, rodzinnych, zdrowych, wesołych świąt. Powodzenia w nowym roku.
...może coś z tego będzie...
PEKAP:
Sądzę, że trzeba by coś było zrobić z teksturą trawy, np. bardziej ją zapętlić bo aktualnie jest za bardzo rozciągnięta.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej