Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kuroniow

<< < (2/3) > >>

Grand:
Spadek FPS ? No to musialabyc naprawde potezna sceneria albo poprostu masz sprzet do bani i tyle.

tokarekdawid:
No traska fajna, choć na razie w fazie tworzenia. Ciekawie rozwiązane sa przechyłki, ale zdaje mi się, że trochę za mocno się przechyla. Dlaczego jedziemy po torze niewłaściwym? Nie ma semaforów wjazdowych po tym torze. Na pierwszej stacji jest na torze prawym, i podaje wjazd, a na lewym torze jest tarcza odnosząca się do czego, skoro brak semafora wjazdowego? na drugiej stacji wogóle nie ma semaforów wjazdowych od naszej strony.  To tak na razie.

Krzysiek626:

Tak wygląda Kuroniów Zachodni

Właściwie nie ma czego komentować. Kolejna ekspozycja kilku kilometrów torów (7,9km) dookoła pusto. Nieźle zapowiadająca się stacja, ale nie skończona i brak trakcji ale to przecież nie największy brak. Po projekcie Szczecin, Sławków i Bałtyk ( jeszcze coś było ale nie pamiętam, może nadodrzanka) to kolejna odsłona dobrych chęci i braku konsekwencji.

Twierdzę że symek uciągnie te projekty, można robić fototapety czy jakoś tak. U mnie było około 100fps
Słowem wielka szkoda, ja osobiście bardzo lubię wielotorowe szlaki o skomplikowanej strukturze, a takiej trasy w symku nie ma. ( jest trasa Wingera ale tą mają nieliczni )

Braku semków, jazdy po niewłaściwym torze i użycia niestandartowego taboru się nie czepiam bo to wydało mi się mało istotne. Istotne jest żeby trasy były dokończone to potem będziemy wytykać błędy, to co mamy tutaj to nawet nie jest wersja alfa.

pirek2:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---

Braku semków, jazdy po niewłaściwym torze i użycia niestandartowego taboru się nie czepiam bo to wydało mi się mało istotne. Istotne jest żeby trasy były dokończone to potem będziemy wytykać błędy, to co mamy tutaj to nawet nie jest wersja alfa.
--- Koniec cytatu ---

Semafory wjazdowe do Zachodniego sa, tylko niestandardowe (powinienem dodac do paczki). Widze, ze na screenie brakuje wiecej objektow.

Jak juz wyżej napisałem udostępniam to co mi zostało pozostało po straceniu dużej części trasy nie twierdzac nigdzie, ze jest to skonczona trasa. Uznalem, ze ktos chcialby moze zobaczyc to co pozostało.

Po tej wpadce oraz  po "pomocy" jaka tutaj uzyskalem, postanowilem zawiesic prace, przynajmniej na jakis czas.

Pozdrawiam

bve2:
@pirek2 - jezeli chodzi o edytor "widmo" to nie jest zaden problem go znalezc,link do niego przewinal sie przez to forum chyba ze 3 razy,przy czym dwukrotnie przeze mnie podawany,wystarczy dobrze poszukac.
Inna sprawa ze tworzenie stacji w tym nowym edytorze(chodzi o edytor do SPT)jest na razie dosc problematyczne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej