Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kuroniow
Krzysiek626:
--- Cytat: "pirek2" ---
--- Cytat: "Krzysiek626" ---
Braku semków, jazdy po niewłaściwym torze i użycia niestandartowego taboru się nie czepiam bo to wydało mi się mało istotne. Istotne jest żeby trasy były dokończone to potem będziemy wytykać błędy, to co mamy tutaj to nawet nie jest wersja alfa.
--- Koniec cytatu ---
Semafory wjazdowe do Zachodniego sa, tylko niestandardowe (powinienem dodac do paczki). Widze, ze na screenie brakuje wiecej objektow.
Jak juz wyżej napisałem udostępniam to co mi zostało pozostało po straceniu dużej części trasy nie twierdzac nigdzie, ze jest to skonczona trasa. Uznalem, ze ktos chcialby moze zobaczyc to co pozostało.
Po tej wpadce oraz po "pomocy" jaka tutaj uzyskalem, postanowilem zawiesic prace, przynajmniej na jakis czas.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czemu brakuje wielu obiektów bo napisane przez Ciebie wymagania są spełnione. Trasa ma 7,9 km napisałem prawdę. Opisałem to co widziałem i tyle. Parę miejsc zapowiadało się uroczo pod warunkiem ukończenia trasy. Zaskoczyła mnie dokładność wykonania peronów i to się chwali. Nie wiem jednak czemu eksponujesz tylko negatywne opisy a nie bierzesz pod uwagę pozytywnych głosów.
Nie pisałem że nieskończonych tras nie można prezentować. Tak samo jak Ty bardzo się cieszę z takich zapowiedzi. Nie wiem o jaką pomoc Tobie chodziło i czemu akurat moją wypowiedź cytujesz. W Twoim pierwszym poście wyczuwam już niechęć do skończenia tej trasy, więc nie zwalaj wszystkiego na naszą "pomoc". Na koniec napiszę że my też mamy prawo być zniechęceni że kolejny projekt niby jest ale.... no cóż postanowiłeś go porzucić. Mnie nie o to chodziło. Za to co umieściłeś w paczce sam bierzesz odpowiedzialność, może coś przeoczyłeś.
pirek2:
Krzysiek626: Zarówno pozytywne jak i negatywne opinie przyjąłem i uznałem, że z tych drugich powinienem się wytłumaczyć. Za oba rodzaje dziękuję.
Jak wcześniej wspomniałem miałem problem z komputerem. Była to główna przyczyna porzucenia projektu. "Pomoc" to drugi powód (nigdzie nie napisałem, że była to Twoja pomoc).
admineu07: Naprawdę pomimo kilkunastu prób nie potrafię znaleźć tego linka. Mogę prosić o podrzucenie na priv?
Znalazłem jeszcze stare screeny:
Krzysiek626:
Twoja trasa ma podobny klimat jak Szczecin czy Sławków, sporo rozjazdów mostów i wiaduktów. Ponieważ jednak potrafisz złożyć do kupy małe co nieco to może jednak pociągniesz jeszcze parę kilometrów i kawałek terenu. Takich tras w symku niestety nie ma. Obrazki są fajne i szkoda że to przepadło. Kipek napisał że trwają prace nad Szczecinem i nawet nie macie pojęcia jak bardzo na nią czekam.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej