Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Mini tekstures pack.
EP08_015:
Przeciez nia nie pojezdzisz to dumb tak jak inne loki bez kabin.
andrev1989:
--- Cytat: "EP08_015" ---Przeciez nia nie pojezdzisz to dumb tak jak inne loki bez kabin.
--- Koniec cytatu ---
To przepraszam, pytanie nie było.
EP08_015:
Dodam ze kazda ET21 jest dumbem a to dlatego ze autorzy kabin ET21 nigdy ich nie wydali i raczej wątpie ze wydadza do ej wersji. Jak wiadomo prawie wszystkich urzekło SPT... wiec czekajcie...
defiler:
Dobrze, ze urzeklo wszystkich SPT. Ja juz nie moge sie doczekac, kiedy staruszka MaSzyna 424 odejdzie na emeryture.
EP08_015:
Z kolei ja i inni nie dopuscimy by tak sie stało. puki co maszyna 424 jest namacalnym dowodem na jej istnienie z mozliwoscia modyfikacji kazdego jej elementów, tym czasem SPT to tylko screny i długo pewnie tylko nimi pozostanie. A wiec robimy co sie da do maszyny 424 jako w miare sprawnie dzialajacego programu. Jak widać sprawy z exe ruszyły więc jest szansa na dosc dobre rozwiniecie sie 424 do przodu. Kto wie... Do SPT zraziła mnie tylko jedna ale jedyna rzecz ( i nie tylko mnie takze innych) a mianowicie wszystko to co od naprawde miesięcy długich bardzo długich i wyczekiwanych było obiecywane i z ruznych powodów odkładane (chodzi o tabor juz nie powiem czyj) na pozniej np z powodu exe nagle okazalo sie ze "bedziecie mieli w spt" albo tekst "dopiwero w spt" czyli na świętego kiedyś tam. Nic wiecej dodawac nie muszę, reszte historii i tak kazdy zna, w pewnym sensie nie dziwie się nic a nic ze bywaja lub bywały wycieki taboru itp... Ja i inni nie mamy nic do SPT nie jestesmy przeciwni, a niech sobie bedzie kiedyś tam ale tez nie jestesmy az tak bardzo za i poprostu robimy swoje do symka. A najwazniejsze jest to że nikt sobie w droge nie wchodzi i każdy robi swoje.
No to powrócmy już do tematu... tekstures packa.
Pozdrowionka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej