Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Mini tekstures pack.
Mutopompka:
A ja mam do Ciebie EP08 jedną sprawę. Mógłbyś zrobić "całościówkę" w/w taboru? Bo jak patrzałem na ten post to non stop link za linkiem i kupa edycji jest. Dla nas "wyjadaczy szynowych" moze być (damy sobie radę), ale nowi lub nie umiejący grzebać w plikach pogubią się i to jeszcze jak!
EP08_015:
Tomku i co u ciebie slychac? kope lat... Z jednej strony masz racje najlatwiej kawa na ławe ale z drugiej moze warto ludzi do myslenia pobudzic by poznali chociaz troche architekture symka?
defiler:
Zgadzam sie z Toba EP08_015.
Mutopompka:
U mnie już na stale "online", bo mam w końcu necik. A co do "zagłębiania tajemnic symka i jego architektury". Może i masz rację, ALE Skoro mają poznawać to po co wypuszcza się "paczki całościowe", które wypuszczono dotychczas? Ktoś składa paczkę i wypuszcza. Po co? Skoro może podać linki do wagonów, tras, itp? Wtedy będzie ok. I sami zagłębią "tajniki".
Ale co mi tam. Kto chce to pozna. Kto nie -> jego brocha.
andrev1989:
Mam małe pytanko: Co wpisać w DAT, aby można było mieć ET21 (tą rybnicką) w scenerii. Wiem, że kiedyś bawiłem się w zmiany dynamica, ale już nie pamiętam jaka zasada jest w tej 'zabawie'.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej