Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Realistyczna trasa kolei piaskowych
pol102:
od wczoraj wiele się wyjaśniło, to dobrze :) Mariusz dzięki wielkie za link (zawsze się przyda). Teraz co do misji: w Demo 1 nie moge ruszyć (brak drutu nad lokiem) oraz brak tex podłoża w okolicach stacji; Demo 2 jedyny mankament to obrócony EZT i dziwnie wyglądająca trakcja; Demo3 no to mnie przerosło, tak jakby ktoś tor zap... zapożyczył bo się null track robi i exe sypie.
@krzysiek stestuj to na exe 700kb by yB
@Żabek weź kilka osób do pomocy, inaczej nie dasz rady. Mówisz że trakcja była na wysokości 5,2m - "dopsz" ale co z symkowej stajni można na takie coś puścić? i co tam jeździło?
Szkoda że Q na razie nam nie pomoże :/ , ach te hiszpańskie truskawki :p
REWIZOR:
--- Cytat: "pol102" ---Teraz co do misji: w Demo 1 nie moge ruszyć (brak drutu nad lokiem) oraz brak tex podłoża w okolicach stacji; Demo 2 jedyny mankament to obrócony EZT i dziwnie wyglądająca trakcja; Demo3 no to mnie przerosło, tak jakby ktoś tor zap... zapożyczył bo się null track robi i exe sypie.
--- Koniec cytatu ---
Ściągnij link z poprawką. Misje 2 i 3 działają bez zarzutu. Nie narzekaj wszak to demo. ;)
Charlie89:
--- Cytat: "pol102" ---Mówisz że trakcja była na wysokości 5,2m - "dopsz" ale co z symkowej stajni można na takie coś puścić? i co tam jeździło?
--- Koniec cytatu ---
No właśnie, wracając do realizmu scenerii to jakie tam loki można było spotkać??
pol102:
--- Cytat: "REWIZOR PKP" ---Ściągnij link z poprawką. Misje 2 i 3 działają bez zarzutu. Nie narzekaj wszak to demo. ;)
--- Koniec cytatu ---
Wszak to jest konstruktywna krytyka :D
Krzysiek626:
@pol102, jaki jest koń każdy widzi.
Jeśli zaś chodzi o poprawki to można je pobrać z serwera którego adres jest w mojej stopce (podpisie).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej