Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

A może by tak 14WE?

(1/4) > >>

ROBO89:
Szczerze mówiąc nie jechałem nawet nigdy ezt 14WE NEWAGU (nie mieszkam na północy Polski), ale widziałem opis tego pojazdu i zdjęcia. Mógłby ktoś chętny zrobić ten pojazd do Symulatora.

uetam:

--- Cytat: "ROBO89" ---Szczerze mówiąc nie jechałem nawet nigdy ezt 14WE NEWAGU (nie mieszkam na północy Polski), ale widziałem opis tego pojazdu i zdjęcia. Mógłby ktoś chętny zrobić ten pojazd do Symulatora.
--- Koniec cytatu ---

Tak, moglbys zrobic.

ROBO89:
No tak. Jest tylko problem - nie mam praktycznie żadnego doświadczenia i bardzo słabą wiedzę o robieniu modeli 3D. Miałem nadzieję że ktoś zainteresuje się tą propozycją. A tak logicznie rozumując - nie zwracałbym się z tą propozycją, jeżeli sam podjąłbym się tego projektu.

kruger:

--- Cytat: "ROBO89" ---No tak. Jest tylko problem - nie mam praktycznie żadnego doświadczenia i bardzo słabą wiedzę o robieniu modeli 3D. Miałem nadzieję że ktoś zainteresuje się tą propozycją. A tak logicznie rozumując - nie zwracałbym się z tą propozycją, jeżeli sam podjąłbym się tego projektu.
--- Koniec cytatu ---

Propozycji to jest tu mase i kazdy 'nie ma zadnego doswiadczenia', ale pomysly to rzuca. A tak naprawde modelarzy to jest tu garstka. Wiec spokojnie, z czasem moze caly tabor sie pojawi.

ROBO89:
Jednak jeśli ktoś jest zainteresowany tym pojazdem, to odsyłam m.in do niezłej stronki http://www.transportszynowy.200.pl/ezt14we.html.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej