Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

A może by tak 14WE?

<< < (2/4) > >>

youBy:
To ja proponuję nabrać doświadczenia i się nauczyć, bo to nie jest takie trudne, tylko trzeba chcieć. Ja też półtora roku temu nie umiałem zbytnio, ale teraz jest już coraz lepiej. Wystarczy samozaparcie i trochę czasu.

Cesky Kretek:
Nooo... później człowiek robi wózki o kilkunastu tysiącach trójkątów... :]

youBy:
Ten zespół 14WE troszkę dla mnie wygląda jak tramwaj. Na tej stronie jest IMO za mało zdjęć na zrobienie tego czegoś.

--- Cytat: "Český_Krtek" ---Nooo... później człowiek robi wózki o kilkunastu tysiącach trójkątów... :]
--- Koniec cytatu ---
@Piotrek dostał do swojego modelu dwa wózki po 246 każdy, więc wiesz ;). Poza tym to mój flagowy model miał być.

ROBO89:

--- Cytat: "youBy" ---To ja proponuję nabrać doświadczenia i się nauczyć, bo to nie jest takie trudne, tylko trzeba chcieć. Ja też półtora roku temu nie umiałem zbytnio, ale teraz jest już coraz lepiej. Wystarczy samozaparcie i trochę czasu.
--- Koniec cytatu ---

No tak, nawet kiedyś próbowałem robić trochę grafiki 3d, ale jakiś czas temu WCIEŁO mi z dysku 3DS'a i klapa. a może ma ktoś jakiś link do FullVer 3ds'a?

Krzysiek626:

--- Cytat: "youBy" ---Ten zespół 14WE troszkę dla mnie wygląda jak tramwaj. Na tej stronie jest IMO za mało zdjęć na zrobienie tego czegoś.

--- Cytat: "Český_Krtek" ---Nooo... później człowiek robi wózki o kilkunastu tysiącach trójkątów... :]
--- Koniec cytatu ---
@Piotrek dostał do swojego modelu dwa wózki po 246 każdy, więc wiesz ;). Poza tym to mój flagowy model miał być.
--- Koniec cytatu ---

Czemu miał być?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej