Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Pierwsza trasa początki
Żuk:
Dziś w nocy kolejna dawka screenów z postepów mojej nauki tworzenia tras i zarazem powstawania trasy "Żukowo - BohunowoIC".
I juz mam kolejnego pomysła kurde. Jeżeli ktoś chce aby pojawiła się nazwa stacji(przystanku w trasie typu np. Patrykosowo, Czomochów, Youboyowo :) i macie jakies pomysly na uklady torowe wysyłajcie.
Czy może mi ktoś wystawić cały model obrotnicy bo jak wstawiam to mam sam pomost brakuje kręgu po którym ten pomost miałby sie poruszać. Jeżeli są to dwa odzielne modele na pomost i krąg to bardzobym prosił o podanie nazwy inca od kręgu.
Tak Paweł ma świetne pomysły i widze że elegancko mu to idzie. Wysyłajcie jakieś stacyjki, układy torowe domnie lub do Żuka bedziemy klejić scenerie Mega odlotową jakiej jeszcze nie było w Maszynie. Tylko pliki *.max wchodzą w gre, poniżej screeny z mojego odcinka ''elektrycznego'' z odnogami dla spalinówek i szlaku robionego przez Żuka.
Ural:
To skoro wy tworzycie trase "multishort" to chyba lepiej bym nie zczynal swojej. Co do stacji...prawie jak z Calkowa. Tylko trawa, drzewa, troche domostw...(tekst poprawiony przez "bykom stop" ale w Anglii, przepraszam za ewentualne "byki")
Dodano po 3 minutach:
screeny...hmmmmm lepsza 1 tekstura trawy na trasie niz wiele.
Bart:
BohunIC: staraj się wstawiać odciągi 0,5m wyżej będą ładnie wyglądać bo teraz jakby złamane są - śruba rzymska idzie w dół a przewód niemal prosto. Odciągi są wyżej troche.
queuedEU:
Queuedowa prosze mi nie robic tylko ;], a ogolnie to sluze pomoca jakas
ale to nie wczesniej jak za hmmm.... tydzien-dwa poniewaz sie zasypalem troszke.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej