Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
UNOFF REV290706
Converter:
Ech, przecież to jest pewnie ten sam silnik, co w nebuli na screensach z 2004r. :)
Kolego @Duras, mówisz, ze MaSzyna padła, to ja też mam powiedzieć, że Motor padł ? (kwestia wydania symka)
A @ShaXbee nadal pracuje jak wół nad SPT, a Ty tego nie doceniasz.
I narzekasz, wnioskując iż projekt upadł, że jeśli autorzy MaSzyny, zresztą podobnie jak Ty tego nie opublikowali ? Po co by publikowali symulator w budowie - strata czasu i opinii. Zresztą według mnie i tak MaSzyna SPT ma przewagę, ponieważ idzie na nowszej wersji Open Scene Grapha.
Przemyśl To.
Pozdrawiam,
Converter
PS.A myślę,iż konsola jest dobra, można zaimplementować trochę sterowania ruchem i przesiadanie się do innych pojazdów. I każdemu może się przydać.
Do Queueda: 112a mnie sie nie sypie, jeśli nie zdefiniuję we wpisie do scn tekstury (wpisuję none)
Bart:
--- Cytat: "queuedEU" ---Ponizej przedstawiam wyniki badania przeprowadzonego w kabinie na pustej scenerii oczywiscie przy zachowaniu tej samej pozycji kamery ;D:
que: 6FPS
ABu: 37FPS
--- Koniec cytatu ---
hehe. Czas na kolejną grupę po NKT. FPS Killer Team ;).
Q przemyśl to co napisał Duras odnośnie grafiki. Faktycznie spowolnienie karty graficznej o ponad 50% nie ma żadnego wpływu na FPS. Tak jakby GPU tylko teksturowało, a wszelkie przesunięcia scenerii liczone już były przez CPU.
pudel:
wgralem wszystkie update'y wg kolejnosci no i ruszylo :) wszystko dobrze wczytuje sie tylko na koncu maszyna sie wywala z błędem
queuedEU:
No to to ogolnie wiadomy problem. Narazie proponujezmiane rozmiaru tekstur - jezeli nie pomoze trza bedzie zrobic nowy model(e) ;D.
pudel:
ok poczekam jesli na jakis nowy update :P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej