Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa Szczecin - Stargard Szczeciński

<< < (2/35) > >>

PEKAP:
Wrzuciłem na lycosa:
www.members.lycos.co.uk/michalpkp2/Szczecin.rar

Na link trzeba kliknąć prawym klawiszem myszy i potem Zapisz element docelowy jako...

firefoxfan:
Już wysłałem mu link na PW (jednorazowego użytku; jak ktoś chce, niech pisze do mnie na PW).

Ładny węzełek. Brakuje jednak tekstur krzyżówek, kilka semaforów nie ma tabliczek (napisów na tabliczkach).

Ogólnie torowisko wygląda nieźle. (Nie wspomnę o otoczeniu i realności terenu ;).

Życzę powodzenia w dalszych pracach.

Pozdrawiam,
Firefoxfan

Butchy_83:

--- Cytat: "firefoxfan" ---Już wysłałem mu link na PW (jednorazowego użytku; jak ktoś chce, niech pisze do mnie na PW).
Pozdrawiam,
Firefoxfan
--- Koniec cytatu ---

Jeszcze raz dzięki:)

Krzysiek626:
Miałem trudności w odpaleniu, ale torowisko rozbudowane imponująco. Pewnie wszyscy dostaną apetytu na więcej.
Generalnie podoba mi się.
Łyżka dziegciu: Nie powinienem mieć trudności w rozpakowaniu paczki, a jednak. Troszkę niechlujnie przygotowna jest i podejrzewam że wiele osób pogubi się w kopiowaniu plików.
Mam nadzieję że nie przesadziłem. A sceneria zapowiada się rewelacyjnie jeszcze tak skomplikowanej nie było.
Serdecznie pozdrawiam i życzę sukcesu w ukończeniu.

Butchy_83:

--- Cytat: "Sakorius" ---Witam

Chciałem opublikować wersję roboczą trasy Szczecin.
--- Koniec cytatu ---

hmm nie wiem czemu zaraz po ruszeniu bykiem na pierwszym krzyżowym kieruje mnie na boczny tor i nici z dalszej jazdy:/ tez tak ktos ma?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej