Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa Szczecin - Stargard Szczeciński

<< < (3/35) > >>

oko:
a mi wywala uncoosored command: RGB jakos tak prosze o pomoc;]

Krzysiek626:

--- Cytat: "Butchy_83" ---
--- Cytat: "Sakorius" ---Witam

Chciałem opublikować wersję roboczą trasy Szczecin.
--- Koniec cytatu ---

hmm nie wiem czemu zaraz po ruszeniu bykiem na pierwszym krzyżowym kieruje mnie na boczny tor i nici z dalszej jazdy:/ tez tak ktos ma?
--- Koniec cytatu ---

U mnie jest ok. ...
Odczekaj dłuższą chwilkę zanim ruszysz. Niech zadziałają ewenty ustawiające przebieg. Popatrz też na latarnię czy prawidłowo się ustawiła.

Mam pytanie do autora:
ile godzin budowałeś ten kawałek scenerii nie licząc zbierania materiałów?

uetam:
Miodnie sie zapowiada :] Moze kiedys bedzie mozliwe przejazd kibelkiem ze wzgorza hetmanskiego na glowny, ustawienie przebiegu i jazda w kolko glowny-spc-dziewoklicz-glowny ;]

Sakorius:
Odpowiadam ;)

Krzysiek626
To co widać na trasie, to efekt 4 dni siedzenia przed kompem, po około 12 godzin:)

Mateu
Kiedyś może będzie taka możliwość:)

Odnośnie anglików, to zapomniałem o tym wspomnieć ale na chwile obecną mogą być z nimi problemy, bo to są angliki kombinowane z 4 rozjazdów a nie wstawiane za pomocą skryptu (mam starą wersje skryptu bez możliwości wstawiania anglików).

zygmunt:
trasa naprawdę bardzo fajna i myśle, że nie zapeszę, jeśli już na tym etapie ja pochwalę, ale podobnie jak kolega kilka postów wyżej, mam problem z nulltrackiem; Jemu poradzono żeby poczekać dłużej, więc ja też poczekałem, ale nadal mnie wywala na ten boczny tor... nie wiem, popróbuję dalej, może sam sobie poradzę... aaa właśnie; rozumiem, że obecny brak "karzełków", to tylko przejściowe, zważywszy na postęp prac ?? :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej