Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa Szczecin - Stargard Szczeciński
firefoxfan:
Ja oczywiście zbackupowałem trasę na swoim serwerze. Jakby ktoś miał problemy z rapidem, to proszę pisać na PW, podam sznurek.
Pozdrawiam,
Firefoxfan.
zygmunt:
Nooo teraz jest miodzio ;) wszystko chodzi tak, jak powinno i anglik też; dojechałem do karzełka i miałem ciągle Ms1, ale przypuszczam, że tak ma być, bo potem jest stacja i koniec trasy :P a właśnie, mam taką małą uwagę... na samym początku jest strasznie dużo semków... nie wiem, czy tak jest w realu, ale jeśli tak, to podziwiam maszynistów tam jeżdżących, bo co chwilę jakiś sygnał; poza tym u mnie wszystko, w jak najlepszym porządku;
uetam:
--- Cytat: "zygmunt" ---Nooo teraz jest miodzio ;) wszystko chodzi tak, jak powinno i anglik też; dojechałem do karzełka i miałem ciągle Ms1, ale przypuszczam, że tak ma być, bo potem jest stacja i koniec trasy :P a właśnie, mam taką małą uwagę... na samym początku jest strasznie dużo semków... nie wiem, czy tak jest w realu, ale jeśli tak, to podziwiam maszynistów tam jeżdżących, bo co chwilę jakiś sygnał; poza tym u mnie wszystko, w jak najlepszym porządku;
--- Koniec cytatu ---
Przeciez dla jazdy pociagowej sygnaly manewrowe nie obowiazuja ;] Wg wskazan semaforow powinienes dojechac na zachodnia glowica rozjazdowa Szczecina Glownego, no i tam sie rzeczywiscie koncza tory :)
zbych:
Witam..
U mnie po zainstalowaniu pierwszej scn. wszystko dziala prawidłowo!
Myslę ze zalezy to przede wszystkim od posiadanych plików w folderach,to znaczy przede wszystkim starą wersję Nadodrzanki!!!
Natomiast nie wiem po co i Co zmieniałeś w tej aktualizacji...??? bo teraz na tym nieszczesnym rozjeżdzie wywala mnie na ślepy tor???.
Nie miałem czasu jeszcze dokładnie sprawdzać wszystkiego i nie wiem co zmianiłeś w tej drugiej aktualizacji ale na pewno popsuło to scn.
A historię trasy sledze od samego początku jej powstawania,i ciesze sie ze nie została porzucona..
Życzę powodzenia w dalszej pracy ...i nie sugeruj sie tak od razu uwagami kol. bo w przeważającej
części to wina ich własnych braków lub błędów...!
Pozdrawiam....
P.J.:
A ja mam taki problem. Po wypakowaniu paczki start exe czyta mi scenerie ale nie czyta mi tego byka który tam jest, jak by wogóle nie było na tej scenerii pojazdu do prowadzenia. Ale po jazd jest bo sprawdzałem w scn. Nie wiem co jest grane. Proszę o pomoc.
Spoko już wiem co jest grane. Po dodaniu do dynamic.dat wpisów od paczki z kiblami czytało mi tylko w start exe te nowe kible, a pozostały tabor nie był czytany i dlatego nie wyswietlało mi tego byka.
POZDRAWIAM
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej