Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa Szczecin - Stargard Szczeciński

<< < (4/35) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: "zygmunt" ---trasa naprawdę bardzo fajna i myśle, że nie zapeszę, jeśli już na tym etapie ja pochwalę, ale podobnie jak kolega kilka postów wyżej, mam problem z nulltrackiem; Jemu poradzono żeby poczekać dłużej, więc ja też poczekałem, ale nadal mnie wywala na ten boczny tor... nie wiem, popróbuję dalej, może sam sobie poradzę... aaa właśnie; rozumiem, że obecny brak "karzełków", to tylko przejściowe, zważywszy na postęp prac ?? :P
--- Koniec cytatu ---

Nie napisałeś w którym miejscu. Czy jedziesz prosto na pierwszym angliku? (Trasa ma ok 5km). Jeśli na początku to:
Po uruchomieniu loka, odhamowaniu, poczekaj z jazdą przynajmniej 30s
jeśli nadal pojedziesz prosto na ślepy tor, to pojedź do tyłu do początku torów, zatrzymaj się i potem pomału do przodu. Daj znać jak pomogło.

mookie:
Wszystko ok, tylko na 1. angliku jestem kierowany na nulltracka. gdy cofam, jadę znowu na nulltracka.
teraz kombinuję coś ze zmienianiem zwrotnic
pozdrawiam

zygmunt:
Już wiem o co chodzi; to Twój przypadkowy- jak sądzę- błąd; po prostu to skrzyżowanie jest ustawione odwrotnie :D mianowicie powinno skręcać w lewo, ale jedziemy prosto i wjeżdżamy w nulltrack; jeśli jednak zatrzymamy się i zawrócimy, to skręcimy w lewo!! nie wiem na jakiej zasadzie wczytuje się takie elementy do scenerii, ale pewnie będziesz musiał to obrócić ;)

Krzysiek626:

--- Cytat: "zygmunt" ---Już wiem o co chodzi; to Twój przypadkowy- jak sądzę- błąd; po prostu to skrzyżowanie jest ustawione odwrotnie :D mianowicie powinno skręcać w lewo, ale jedziemy prosto i wjeżdżamy w nulltrack; jeśli jednak zatrzymamy się i zawrócimy, to skręcimy w lewo!! nie wiem na jakiej zasadzie wczytuje się takie elementy do scenerii, ale pewnie będziesz musiał to obrócić ;)
--- Koniec cytatu ---

Tu nie ma żadnego błędu. Dojeżdżając do anglika na latarni powinno się świecić coś takiego  <  . Ja swobodnie skręcam bykiem w lewo i jadę już dokońca. U mnie jest wszystko dobrze. Podejrzewam że problem leży w
wersji  exe.

zygmunt:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---powinno się świecić coś takiego <
--- Koniec cytatu ---

U mnie też to jest, ale mimo to, lok jedzie prosto i nic nie może tego zmienić... ale możliwe, że chodzi o exe; na obecną chwilę korzystam z drugiej, czyli najnowszej wersji paczki całościowej;

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej