Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Drzwi w EN57.
andrev1989:
--- Cytat: "PEKAP" ---Jak dwa razy klikniesz na obrazek w TgaToolu to powinien Ci się otworzyć w paincie w celu edycji. Dajesz zapisz jako i zapisujesz go jako .bmp. Potem otwierasz zapisany plik .bmp w jakimś lepszym programie posiadającym coś takiego jak balans kolorów i tam się bawisz. Jak już ustawisz to kopiujesz spowrotem i wklejasz do tgatoola (painta otwartego po dwukrotnym kliknięciu) i zapisujesz. Mam nadzieję, że zrozumiałeś o co mi chodzi i pomogłem.
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dziękuje, że starasz się mi pomóc, ale niestety wystąpił następujący problem, a więc mam TGATOOL ver.1,1 ale nie da się otworzyć tego w Paincie po dwukrotnym kliknęciu, nie mam pojęcia co jest nie tak? Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc, lub dać linka do jakiejś nowszej wersji, bo w Googlach nic nie znalazłem.
Z góry dziękuję za wszelkie próby pomocy.
PEKAP:
Daję screena. Klikasz 2x na obrazek oznaczony czerwonym kółkiem.
www.members.lycos.co.uk/michalpkp2/tga.jpg
andrev1989:
Oj to ja chyba mam całkiem inny program, albo jakąś mocno uszczuploną wersję, proszę popatrz, jak to u mnie wygląda, ale nazwa programu i przeznaczenie jest takie same, tylko całkiem inaczej o wygląda u mnie i u Ciebie, jeżeli mógłbyś mi podać linka do tej wersji programu, którą Ty masz byłbym bardzo wdzięczny, bo szukałem w Googlach i niestety nic nie znalazłem.
PEKAP:
Ja mojego TgaToola znalazłem gdzieś na stronie z train simulator. Też miałem inne wersje ale ta okazała się najlepsza jak dla mnie.
Akvin:
A może masz jakiś bardziej rozbudowany program typu: Corel, GIMP... ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej