Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Poprawione światla YouBy'ego
|andy|:
--- Cytat: andrev1989 ---Mam pytanie odnośnie realności: Czy śwatło z góry w realu także świeci wprost na trakcję i jakie ma zadanie to górne światło?
--- Koniec cytatu ---
Na sieci trakcyjnej trakcji czasem też wiszą wskaźniki...
andrev1989:
--- Cytat: |andy| ---
--- Cytat: andrev1989 ---Mam pytanie odnośnie realności: Czy śwatło z góry w realu także świeci wprost na trakcję i jakie ma zadanie to górne światło?
--- Koniec cytatu ---
Na trakcji czasem też wiszą wskaźniki...
--- Koniec cytatu ---
Aha dzięki już wiem, niestety w MaSzynie tylko w jednej scenerii się spotkałem z takimi wskaźnikami podwieszanymi na trakcji sieci trakcyjnej, to były chyba te dotyczące jazdy z nastawnikiem na pozycji 0.
AIR:
ten pasek to była mgła ale w smyku wygląda ona troche żałośnie - już go nie ma:
atmo 0.03 0.04 0.08 0 1200 0.0 0.0 0.0 endatmo //atmosfera: kolor nieba, mgla: poczatek, koniec oraz skladowe RGB (0...1)
light -500 500 200 0.05 0.05 0.05 0.00 0.00 0.0 0.00 0.00 0.00 endlight //pozycja, kolory RGB skladowych ADS swiatla dziennego
camera 0 4 0 0 0 0 endcamera
time 12:11 6:00 21:50 endtime
A czy światła nie za krótko troche świecą (na 200m to chyba świecą przyciemnione) ?
andrev1989:
Mam taką propozycję, aby osoby, które mają jakieś wpisy do scenerii na atmo, różną pogodę, mgłę, noc, itd. otworzyły wątek w dziale np. TRASY z tymi wpisami popartymi screenami z właśnie tych różnych zjawisk pogodowych, dnia, nocy. Mam nadzieję, że pomysł nie jest wcale taki zły. Wiele osób nie potrafi samemu zmieniać wpisów w atmo na swoje, a tak wystarczyłoby skopiować i wkleić. Oczywiscie z tą propozycją odnoszę się do osób, które potrafią zmieniać te wpisy w scenerii na pogodę, dzień i noc.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi w tym temacie,
Adrian z Szerkiej.
AIR:
ja mogę się tym zająć, ale dopiero jak będe miał chwile czasu (sesja się zbliża więc za wiele go narazie nie mam:/)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej