Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Poprawione światla YouBy'ego

<< < (5/9) > >>

Driver24:
Panowie!
Wykorzystalem model Akvina ET22-304 i to zaznaczylem w poscie ze autorem modelu jest Akvin!
A dlatego wykożystalem go bo ma bardzo fajnie zrobione oswietlenie wskaźników i po dołożeniu światel i nocnej scenerii dośc ciekawie to wyszlo...
prawie jak w realu... niestety nie da sie nic zrobic by bylo wszystko fajnie widac przez teksture tga, chyba ze wszystkie teksturki i wpisy w symku zmieniło by sie na bmp. Ale to żmudna robota i nie wiem czy by sie komus to chcialo robic.

EP08_015:
Mi chodzi zupelnie o cos inego. nie wazne jest dla mnie ze już jest a jak to osadzic w dowolnej kabinie. akvin zle mnie zrozumiales. chodzi mi o sposob osadzenia tego. czy to wymaga programu max i zrodel kabiny a moze sa innesposoby?

Poscikk:
@EP08_015 to nic nie jest osadzone zadna tekstura alfa. To jest po prostu firmowy model akvina i zeby zrobic tak z pozostalymi lokami to musisz miec najlepiej plik max kabiny. Mozna to zrobic notatnikiem, ale to baaaardzo dluga i zmudna praca.

Akvin:
Cóż... aby nie narastały mity i niestworzone rzeczy, oraz nie piętrzyły sie pytania, opiszę w najbliższym czasie dla tych, którzy nie wiedzą jak to oświetlenie jest zrobione. Dajcie mi na to czas do wtorku, ponieważ jestem zawalony nauką.

Profeta:
Witam!
Coś panowie kiepsko z refleksem... to podświetlenie przyrządów było już na ET22-304 w styczniu. Takie samo będzie w EP05 i innych rzeczach, które będę byćmoże w przyszłości robił.
Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej