Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
proponuje TANIE LATANIE...heh
bohunIC:
musiałem, poprostu musiałem, tak mnie nosiło na zrobienie czegoś co lata bo juz były maluchy, stary, jelcze to terz zrobiłem taki samolocik...
tak wyglądał jeszcze niedawno...
a tak w scenerii testowej iskra.scn
bo niby to jest model naszego polskiego samolotu ISKRA, ale czy wyszedł? oceńcie sami bo mi sie zdaje że nie :(
tutaj jest link: http://bohunskie.w.interia.pl/bohunIC/samolot.rar do paczki ze sceneria testową oraz z plikami i modelem tego czegoś co lata :]
POZDRAWIAM
MB:
Teraz jeszcze potrzeba statków i rakiet kosmicznych i będziemy miec symulator codziennej rzeczywistości. :)
Mariusz1970:
Ktoś kiedyś użył takiego zadania mniej więcej: nie mam zamiaru odpowiadać na pytania, że dodałem samolot i nie chce latać :).
Pomysł oryginalny :), podoba mi się.
wasyl:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Ktoś kiedyś użył takiego zadania mniej więcej: nie mam zamiaru odpowiadać na pytania, że dodałem samolot i nie chce latać :).
--- Koniec cytatu ---
To chyba byłem ja :). No i teraz się zacznie ... ;)
P.S. Samolot jest git ;).
bohunIC:
pomysłów to ja mam 1000 na minute ale czasu odwrotnie proporcjonalnie!!! fajnie ze ten ''latawiec'' się wam spodobał, można porobić modele: awionetek, helikopterów, odrzutowców, bedzie niedługo taka realistyka że niepoznamy czy to MATRIX czy RZECZYWISTOSC he he. może za niedługo wypuszcze coś ciekawszego... :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej